Απεργία την Πρωτομαγιά

H Άσπα Τσίνα αποκαλύπτει πως πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα

H Άσπα Τσίνα αποκαλύπτει πως πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα Facebook Twitter
0

Την αποκάλυψη πως πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου κάνει η Άσπα Τσίνα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha, σύμφωνα με το τρέιλερ.

Η εκπομπή «Μεσάνυχτα» θα προβληθεί απόψε και η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή μετά τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του σόου ταλέντων Fame Story το 2002.

Η 42χρονη τραγουδίστρια μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη που δίνει με μια σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα. Η Ασπα Τσίνα μιλά για την ασθένεια της και εξηγεί γιατί άργησε να μπει σε θεραπεία. Παράλληλα αποκαλύπτει πώς το είπε στο γιο της και δίνει το δικό της μήνυμα σε όλους.

H Άσπα Τσίνα αποκαλύπτει πως πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα Facebook Twitter

«Δεν θέλω να πεθάνεις...» της λέει ο γιος της κι εκείνη του απαντά «Τι λες αγόρι μου; Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω. Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα». «Έζησα πολύ ωραία πράγματα. Αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου», λέει η Άσπα Τσίνα και εξομολογείται πως «Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας». Επίσης αναφέρει πως το τελευταίο της βιντεοκλίπ το γύρισε τέσσερις ημέρες μετά τη διάγνωση για καρκίνο. «Πονούσα αλλά το ήθελα πολύ...».

Η Άσπα Τσίνα μιλά και για τα πρώτα της χρόνια στο τραγούδι και λέει  ότι οι γονείς της ήταν πολύ συντηρητικοί και δεν τη φαντάζονταν με τίποτα τραγουδίστρια. Για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτει ότι είχε πει ψέματα ότι είναι παντρεμένη με τον σύντροφό της για να προστατέψει τον γιο που είχε αποκτήσει. Μιλώντας για τον γιο της, αναφέρει ότι έχει υψηλό δείκτη ευφυίας και πως είναι μέλος της MENSA, ενώ δεν κρύβει ότι απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της και δε θέλει κάποιον σύντροφο στο πλευρό της.

 
Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM