Θαυμαστής έκανε μήνυση στην Μαντόνα επειδή αργοπορεί στις συναυλίες της - Τι απάντησε

Θαυμαστής έκανε μήνυση στην Μαντόνα επειδή αργοπορεί στις συναυλίες της - Τι απάντησε Facebook Twitter
0

Ένας θαυμαστής της Μαντόνα έκανε μήνυση στην τραγουδίστρια για την ώρα έναρξης μιας συναυλίας της στο Μαϊάμι από 8.30 σε 10.30 το βράδυ.

Η μήνυση έρχεται να προστεθεί σε ένα κύμα οργής που έχει προκαλέσει σε θαυμαστές της τραγουδίστριας η αργοπορία της στις συναυλίες. Το Σάββατο η Μαντόνα σχολίασε από σκηνής την κατάσταση, λέγοντας: «Μια βασίλισσα δεν αργεί ποτέ».


Ο Nate Hollander, που κατέθεσε την μήνυση την περασμένη εβδομάδα, υποστηρίζει πως αγόρασε τρία εισιτήρια συνολικής αξίας 1.024 δολαρίων για να δει την περιοδεία «Madame X» της Μαντόνα στο Μαϊάμι στις 17 Δεκεμβρίου. Αλλά μήνες αφού είχε αγοράσει τα εισιτήρια, η εταιρία παραγωγής Live Nation άλλαξε την ώρα έναρξης, βάζοντάς την πιο αργά με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην μπορεί πλέον να πάει. 

Στο Twitter πάρα πολλοί θαυμαστές της Μαντόνα εξέφρασαν επίσης την δυσαρέσκειά τους για την αλλαγή ώρας στα εισιτήριά τους ή την αργοπορία της σε παλαιότερες συναυλίες, με κάποιους να σχολιάζουν πως στην συναυλία της Πέμπτης στο Λας Βέγκας δεν εμφανίστηκε στην σκηνή παρά λίγο πριν τα μεσάνυχτα. 

Στη μήνυση αναφέρεται επίσης πως η Μαντόνα έχει φήμη πως αργοπορεί στις συναυλίες της και πως στην πρεμιέρα της περιοδείας ξεκίνησε να τραγουδά με δυόμιση ώρες καθυστέρηση. Λόγω της συνεχούς αργοπορίας της, η Live Nation αναγκάστηκε να αλλάξει τις επίσημες ώρες έναρξης από διάφορες συναυλίες, προστίθεται στη μήνυση.

Ο Hollander ισχυρίζεται πως προσπάθησε να πάρει αποζημίωση για τα εισιτήρια αλλά δεν τα κατάφερε, επειδή λόγω της αλλαγής ώρας, η αξία μεταπώλησης των εισιτηρίων θα είναι χαμηλότερη από την αξία αγοράς τους.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM