ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Όταν ο Μέσι ζήτησε από έναν 11χρονο σε μία παραλία να παίξει μπάλα μαζί του

Όταν ο Μέσι ζήτησε από έναν 11χρονο σε μία παραλία να παίξει μπάλα μαζί του Facebook Twitter
2

Ο Λίονελ Μέσι εξέπληξε έναν εντεκάχρονο που έκανε διακοπές στην Αντίγκουα όταν του ζήτησε να παίξει ποδόσφαιρο μαζί του. 

Ο εντεκάχρονος Μακένζι Ο' Νιλ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά του στο νησί της Καραϊβικής, όταν είδε τον Λίονελ Μέσι να εμφανίζεται μπροστά του, στην παραλία που συνήθως έπαιζε με τους φίλους του κατά τις περισσότερες μέρες. Ο εντεκάχρονος είδε τον Λιονέλ Μέσι να κρατάει μία μπάλα στα χέρια του, να τον χαιρετάει και να τον ρωτάει αν μπορεί να παίξει. 

«Δεν είχα νευρικότητα», είπε στο CNΝ. «Ήμουν λίγο ντροπαλός αρχικά αλλά μετά έκανα αυτό που μου αρέσει περισσότερο», είπε ο Μακένζι Ο' Νιλ που ο ίδιος παίζει ποδόσφαιρο στη θέση του τερματοφύλακα. Οι δύο τους, μαζί με τον Τιάγκο και άλλα παιδιά που ήταν εκεί έπαιξαν ποδόσφαιρο για περίπου 40 λεπτά. Σύμφωνα με το CNN ο άσσος της Μπαρτσελόνα νίκησε αλλά ο εντεκάχρονος σημείωσε δύο γκολ εναντίον του.

 

Ο Μακένζι ανέφερε ότι ο Μέσι δεν μιλούσε αγγλικά, αλλά η γυναίκα του ήταν η διερμηνέας του. Όπως αναφέρει το CNN η οικογένεια του εντεκάχρονου και η οικογένεια του Μέσι έκαναν αρκετή παρέα κατά τις διακοπές τους στο νησί της Καραϊβικής.

Κατά την τελευταία μέρα παραμονής του Μέσι στην Αντίγκουα ο Μακένζι έπαιξε πάλι ποδόσφαιρο με τον Τιάγκο. Ο Μέσι στάθηκε στο πλάι και παρακολουθούσε. «Έμοιαζε χαρούμενος που έβλεπε το παιδί του να παίζει κανονικά με ένα άλλο παιδί», είπε ο εντεκάχρονος. «Ο Τιάγκο είναι φανταστικός παίκτης για την ηλικία του και έπαιζε χωρίς ντροπές. Το να παίζεις με τον Μέσι είναι καταπληκτικό». 

«Αν ο Τιάγκο ήταν ακόμα εδώ, θα παίζαμε μαζί κάθε μέρα. Αν τον δω την επόμενη χρονιά, θα παίζω πάλι μαζί του. Κάθε χρόνο είμαι στην ίδια παραλία μαζί με την οικογένειά μου», είπε ο Μακένζι Ο' Νιλ. 

Με πληροφορίες από CNN

Πολιτισμός
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια