Απεργία την Πρωτομαγιά

Νεσχάν Μουλαζίμ: Παντρεύομαι Κρητικό.Είμαι μουσουλμάνα, αλλά δεν έχω θέμα να αλλάξω θρησκεία

Νεσχάν Μουλαζίμ: Παντρεύομαι Κρητικό.Είμαι μουσουλμάνα, αλλά δεν έχω θέμα να αλλάξω θρησκεία Facebook Twitter
0

Η Νεσχάν Μουλαζίμ μίλησε για τον επερχόμενο γάμο της σημειώνοντας πως δεν έχει θέμα να αλλάξει την θρησκεία της, καθώς είναι Μουσουλμάνα.

Το γνωστό μοντέλο, που σε ηλικία 16 ετών είχε στεφθεί Μις Τουρκία και βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία 18 χρόνια, σκοπεύει να παντρευτεί σε λίγο καιρό με δυο τελετές, που θα γίνουν στην Κρήτη αλλά και στη Σμύρνη.

«Αν όλα πάνε καλά, ο γάμος θα γίνει στα Χανιά. Επειδή ο σύντροφός μου κατάγεται από τα Σφακιά θα κάνουμε τον γάμο μας εκεί και μετά νομίζω θα κάνουμε κάτι και στη Σμύρνη γιατί δεν μπορώ να φέρω όλο το σόι μου. Είμαι μουσουλμάνα, δεν έχω θέμα να αλλάξω τη θρησκεία μου, απλά μέχρι στιγμής δεν είχα αισθανθεί για κανέναν να το κάνω αυτό», δήλωσε η Νεσχάν Μουλαζίμ.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, θέλει μάλιστα να βαφτιστεί Αλεξάνδρα. «Θέλω να βαφτιστώ Αλεξάνδρα, γιατί είχα έναν πνευματικό, ο οποίος παρόλο που είμαι από άλλη θρησκεία με δέχτηκε με πολλή αγάπη. Τη δεύτερη φορά που με είδε, ενώ ήξερε ότι με λένε Νεσχάν, με είπε Αλεξάνδρα. Με έκανε να αγαπήσω πιο πολύ τη θρησκεία σας», ανέφερε η ίδια.

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM