Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ο Άγγελος Χαριστέας αποχαιρέτησε τον πατέρα του που πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 64 ετών. 

 

«Μπαμπά μου πάντα θα σε θυμάμαι. Ήσουν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω και ο καλύτερος φίλος. Ξέρω ότι θα με προσέχεις από εκεί που είναι η ψυχούλα σου», έγραψε μεταξύ άλλων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής.

 

Ο 39χρονος επιθετικός συνόδευσε το μήνυμά του με δύο φωτογραφίες του εκλιπόντος κάτω από τις οποίες εκατοντάδες followers εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια. «Ράγισε η καρδιά μου σήμερα, αλλά ξέρω τι θα μου έλεγες. Η ζωή είναι μικρή, ζήσε την κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας να είστε κοντά στους ανθρώπους σας. Μόνο αγάπη» κατέληξε ο Άγγελος Χαριστέας.

 

 

 

 

 

Ανάμεσα στους διάσημους και στους αθλητές που εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους ήταν και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος εις τριπλούν Πηγή Δεβετζή που έγραψε στα σχόλια για τον πατέρα του Άγγελου Χαριστέα: «Βρήκε παρέα ...τον δικό μου ???Θα λένε για μας σίγουρα !!!»