ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η συγκινητική ανάρτηση του Κουίνσι Τζόουνς για τον θάνατο της πρώην συζύγου του Πέγκι Λίπτον

Η συγκινητική ανάρτηση του Κουίνσι Τζόουνς για τον θάνατο της πρώην συζύγου του Πέγκι Λίπτον Facebook Twitter
0

Σε μια έντονα συναισθηματική ανάρτησή του στο Twitter o διάσημος συνθέτης και παραγωγός αποτίνει φόρο τιμής στην πρώην σύζυγό του που έφυγε από τη ζωή πριν από τρεις μέρες.

«Δεν υπάρχει κάποιος συνδυασμός λέξεων που να μπορεί να με βοηθήσει να εκφράσω τη βαθιά θλίψη που νιώθω για την απώλεια της αγαπημένης μου Πέγκι Λίπτον... τη σύζυγό μου για 14 χρόνια», γράφει. «Μοιραστήκαμε τόσες και τόσες όμορφες αναμνήσεις, αλλά κυρίως μοιραστήκαμε δύο υπέροχες κόρες...».

Η ηθοποιός Πέγκι Λίπτον έγινε γνωστή στη δεκαετία του '60 με το ρόλο της στην αστυνομική σειρά The Mod Squad και δεκαετίες αργότερα με την εμφάνισή της στο Twin Peaks, την τηλεοπτική σειρά του Ντέιβιντ Λιντς που πέρσι επέστρεψε (μαζί με την Λίπτον) στις οθόνες.

Η Πέγκι Λίπτον, που υπέκυψε στον καρκίνο στα 72 της, είχε χωρίσει από τον Κουίνσι Τζόουνς το 1990, διατηρούσε όμως στενή σχέση με τις δύο κόρες τους.

«Ανεξάρτητα από τα διαφορετικά μονοπάτια που πήραν οι ζωές μας, μπορώ να πω με την μεγαλύτερη δυνατή βεβαιότητα, ότι η αγάπη είναι αιώνια», καταλήγει η ανάρτηση του κορυφαίου μουσικού, η οποία συνοδευόταν από μια παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία όταν οι δύο τους ήταν ακόμα μαζί.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM