Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι θα δείξουν για πρώτη φορά το βασιλικό μωρό

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι θα δείξουν για πρώτη φορά το βασιλικό μωρό Facebook Twitter
0

Σε κλίμα ενθουσιασμού οι Βρετανοί αναμένουν σήμερα τις πρώτες φωτογραφίες του βασιλικού μωρού, καθώς Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι φέρονται να έχουν αποφασίσει πως ο γιος τους θα κάνει το ντεμπούτο του στα μίντια.

To ζευγάρι δεν ακολούθησε την «παράδοση» όπως η Κέιτ Μίντλετον που μετά τις γεννήσεις των παιδιών της εμφανιζόταν με τα νεογέννητα μπροστά από την κλινική και ενώπιον πλήθους φωτογράφων. Η πρεμιέρα του νεογέννητου γιου του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ θα γίνει αργότερα σήμερα, δύο μέρες αφότου ήρθε στον κόσμο.

Ο Χάρι και η Μέγκαν απολαμβάνουν την εμπειρία στο σπίτι τους στο Frogmore Cottage κοντά στην βασιλική κατοικία και για την ώρα εκτός από τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού, όλοι θέλουν να μάθουν και το όνομα το οποίο επίσης δεν έχει ανακοινωθεί.

Ανάμεσα στα τηλεοπτικά κανάλια που θα βρεθούν στο Παλάτι προκειμένου να μεταδώσουν την πρώτη εμφάνιση της οικογένειας θα είναι και το αμερικάνικο κανάλι CBS. Η πρόσκληση της αμερικανικής τηλεόρασης προκάλεσε αίσθηση στη Βρετανία καθώς τα ηνία κατείχε πάντα το BBC. Ωστόσο στο CBS εργάζεται η στενή φίλη της Μαρκλ, Γκέιλ Κινγκ, και αυτό φαίνεται πως διαδραμάτισε κάποιο ρόλο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM