Η Μισέλ Ομπάμα δοξάζει τη «βασίλισσα» Beyoncé για το ντοκιμαντέρ της που μόλις έκανε πρεμιέρα στο Netflix

Η Μισέλ Ομπάμα δοξάζει τη «βασίλισσα» Beyoncé για το ντοκιμαντέρ της που μόλις έκανε πρεμιέρα στο Netflix Facebook Twitter
0

«Βασίλισσα» αποκάλεσε την Beyoncé η Μισέλ Ομπάμα στο εγκάρδιο μήνυμα που της έστειλε από τον λογαριασμό της στο Twitter με αφορμή το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ με τίτλο "Homecoming" που μόλις έκανε πρεμιέρα στο Netflix και εστιάζει στη διαδρομή μέχρι την θριαμβευτική της εμφάνιση ως πρώτο όνομα του φεστιβάλ Coachella το 2018.

«Βασίλισσα, τα κατάφερες πάλι. Ανεβάζεις διαρκώς τον πήχη για όλους μας και το κάνεις πάντα τόσο άψογα. Θα μπορούσα να υποκριθώ έκπληξη αλλά έχω την τύχη να σε γνωρίζω προσωπικά. Κορίτσι μου με κάνεις τόσο περήφανη και σ΄ αγαπώ.

 

Το "Homecoming" εκτός των άλλων είναι τόσο θαυμαστά εμπνευσμένο από τους μαύρους ηγέτες, στοχαστές και ποιητές που έστρωσαν τον δρόμο για ανθρώπους σαν κι εμάς.

 

Η ταινία αυτή αποτελεί γιορτή αλλά και προσκλητήριο στη μάχη καθώς και έμπνευση για την επόμενη γενιά που θα γράψει ιστορία και θα διαχειριστεί τις τύχες του πλανήτη στα χρόνια που θα έρθουν.

 

Συνέχισε να λες την αλήθεια αγαπημένη μου φίλη γιατί κανείς δεν το κάνει με το δικό σου αξιοθαύμαστο τρόπο».

Η Μισέλ Ομπάμα δοξάζει τη «βασίλισσα» Beyoncé για το ντοκιμαντέρ της που μόλις έκανε πρεμιέρα στο Netflix Facebook Twitter

Πριν από λίγες μέρες δημοσιεύτηκε και το κείμενο που είχε γράψει η Beyoncé για να συνοδεύσει την είσοδο της πρώην Πρώτης Κυρίας στη λίστα των 100 σημαντικών προσώπων του περιοδικού TIME. Στο κείμενο, η «βασίλισσα» Beyoncé αποκαλεί τη Μισέλ Ομπάμα, την οποία πρωτογνώρισε το 2009 λίγο πριν την ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα. «ιδιοφυή γυναίκα» και «φάρο ελπίδας για όλους μας».

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM