«Δεν πειράζει»: Η Τζένιφερ Λόπεζ απαντάει στα περί απιστίας του Άλεξ Ροντρίγκεζ

«Δεν πειράζει»: Η Τζένιφερ Λόπεζ απαντάει στα περί απιστίας του Άλεξ Ροντρίγκεζ Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε να σχολιάσει τις έντονες φήμες εδώ και καιρό που θέλουν τον Άλεξ Ροντρίγκεζ να έχει απιστήσει και αποκάλυψε επίσης τον λόγο που πρόσφατα ο πρώην της, Diddy, τού ζήτησε συγγνώμη.

Όταν τον Μάρτιο, ο Άλεξ Ροντρίγκεζ έκανε πρόταση γάμου στην Τζένιφερ Λόπεζ, ο Jose Canseco, παίκτης του Major League Baseball, άναψε φωτιές στο Twitter, σχολιάζοντας πως ο Ροντρίγκεζ είναι άπιστος.

«Βλέπω την J.Lo να στέλνει μήνυμα στον Ροντρίγκεζ και σκέφτομαι πως ούτε της περνάει από μυαλό ότι την απατάει με την πρώην σύζυγό μου, Τζέσικα. Το καημένο το κορίτσι δεν έχει ιδέα ποιος είναι πραγματικά. Ήμουν μαζί της πριν μερικούς μήνες όταν την πήρε τηλέφωνο», έγραψε στο μήνυμά του. «Άλεξ, σταμάτα να είσαι καθίκι και να απατάς την Τζένιφερ Λόπεζ», πρόσθεσε.

«Δεν πειράζει»: Η Τζένιφερ Λόπεζ απαντάει στα περί απιστίας του Άλεξ Ροντρίγκεζ Facebook Twitter

Τα λόγια του, όπως ήταν αναμενόμενο, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των ταμπλόιντ και την Τετάρτη η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να απαντήσει στις φήμες, τις οποίες σημειωτέον η Τζέσικα  αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή. 


«Δεν πειράζει. Ξέρω ποια είναι η αλήθεια. Ξέρω ποιος είναι και εκείνος ξέρει ποια είμαι εγώ. Είμαστε απλώς ευτυχισμένοι. Δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε άλλους να έρθουν να μας πουν ποια είναι η σχέση μας. Εγώ ξέρω ποια είναι», δήλωσε η Τζένιφερ Λόπεζ στην εκπομπή Breakfast Club. 

Όπως εξήγησε, με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ έχουν μεγάλο αλληλοσεβασμό. «Αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Ανάμεσά μας υπάρχει αγάπη, σεβασμός και θαυμασμός», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Take me out to the ball game...#yankees #13 #bronxbombers #familia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις


Η Τζένιφερ Λόπεζ αναφέρθηκε όμως και στην φημολογούμενη «κόντρα» ανάμεσα στον Άλεξ Ροντρίγκεζ και τον πρώην της, Sean "Diddy" Combs μετά από ένα σχόλιο που έκανε ο τελευταίος στο Instagram της. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιανουάριο η J.Lo είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της, επιδεικνύοντας το καλογυμνασμένο σώμα της, στην οποία ο Diddy σχολίασε «OMG», βάζοντας ένα emoji με καρδιές. 

Όπως είπε η ίδια στην χθεσινή της συνέντευξη, μετά το έμμεσο φλερτ, που επίσης είχε σχολιαστεί έντονα στα social media, ο ράπερ απολογήθηκε στον Άλεξ Ροντρίγκεζ, ζητώντας συγγνώμη. «Αμέσως μετά έστειλε μήνυμα στον Άλεξ. Του λέει, "Δεν εννοούσα τίποτα με το σχόλιο. Δεν τρέφω παρά μόνο σεβασμό για εσάς. Χαίρομαι πολύ για εσάς . Ήμασταν μαζί πριν από τόσα πολλά χρόνια. Ήμασταν παιδιά, καταλαβαίνεις;"», αποκάλυψε η τραγουδίστρια. 

Η φωτογραφία με το επίμαχο σχόλιο του Diddy:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Day 9 and feelin’... like I can’t wait for Day 10. ? Who’s still with us? @arod #10DayChallenge #NoSugarNoCarbs @niyamasol #niyamasol #jloxniyamasol

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM