Το πρώτο μήνυμα του Μικ Τζάγκερ μετά την έξοδο από το χειρουργείο

Το πρώτο μήνυμα του Μικ Τζάγκερ μετά την έξοδο από το χειρουργείο Facebook Twitter
EPA
0

Ο Μικ Τζάγκερ, ο φρόντμαν των θρυλικών Rolling Stones, υποβλήθηκε σε επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας στην καρδιά και αναρρώνει. Ο Τζάγκερ έγραψε πως νιώθει πολύ καλύτερα και ευχαρίστησε όσους του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης.

Επίσης, ευχαρίστησε με μήνυμα του στο Twitter και το προσωπικό του νοσοκομείου «για τη φοβερή δουλειά που έκαναν».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η επέμβαση έγινε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης. 

Νωρίτερα το περιοδικό Billboard είχε μεταδώσει πως η υγεία του Τζάγκερ βρίσκεται σε «πολύ καλή κατάσταση».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι γιατροί κατάφεραν να βρουν πρόσβαση στη βαλβίδα μέσω της μηριαίας αρτηρίας και παρακολουθούν τον 75χρονο τραγουδιστή για τυχόν επιπλοκές, αναφέρει το Billboard σε ένα δημοσίευμα που επικαλείται μη κατονομαζόμενες πηγές.

Οι εκπρόσωποι του Τζάγκερ δεν ανταποκρίθηκαν προς το παρόν στο αίτημα του πρακτορείου ειδήσεων Reuters να σχολιάσουν σχετικά.

Σύμφωνα με το Billboard, η περιοδεία των Rolling Stones, που επρόκειτο να ξεκινήσει αυτόν τον μήνα, αναμένεται να γίνει τον Ιούλιο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM