Ο Μικ Τζάγκερ «ξεκουράζεται και αναρρώνει» μετά το χειρουργείο - Πότε επιστρέφει στις συναυλίες

Ο Μικ Τζάγκερ «ξεκουράζεται και αναρρώνει» μετά το χειρουργείο - Πότε επιστρέφει στις συναυλίες Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Ο Μικ Τζάγκερ «ξεκουράζεται και αναρρώνει», μετά από επιτυχημένο χειρουργείο στην καρδιά, μετέδωσε το Billboard. 

Ο Μικ Τζάγκερ, υποβλήθηκε σε επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας χθες σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης. 

Η κατάσταση της υγείας του παρακολουθείται πλέον από το ιατρικό προσωπικό. Σύμφωνα με πληροφορίες η επέμβαση έγινε με τη χρήση ενός καθετήρα που πέρασε από την κυρίως αρτηρία. 

Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάστηκε να γίνει τομή. Η επέμβαση κρίθηκε αναγκαία μετά από εξετάσεις ρουτίνας. 

Την περασμένη Κυριακή οι Rolling Stones ανακοίνωσαν πως αναβάλουν το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας No Filter ώστε ο Τζάγκερ να πραγματοποιήσει το χειρουργείο. 


«Λυπάμαι πολύ για τους φαν που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για ΗΠΑ και Καναδά. Το μισώ που σας απογοητεύω έτσι. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την ακύρωση της περιοδείας μας, αλλά θα το παλέψω σκληρά για να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη σκηνή. Για ακόμη μια φορά, μια μεγάλη συγγνώμη σε όλους», ήταν το μήνυμα του 75χρονου Τζάγκερ στο Twitter.

Το Billboard μετέδωσε ότι ο Μικ Τζάγκερ θα αναρρώσει πλήρως και οι Rolling Stones θα μπορέσουν να επιστρέψουν στις περιοδείες στις αρχές του καλοκαιριού. 

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό της περιοδείας οι Rolling Stones θα έδιναν 17 συναυλίες σε ΗΠΑ και Καναδά ανάμεσα στον Απρίλιο και τον Ιούνιο. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ