Συντετριμμένος ο γιος του Μάικλ Τζάκσον- Σταμάτησε να μιλά

Συντετριμμένος ο γιος του Μάικλ Τζάκσον- Σταμάτησε να μιλά Facebook Twitter
4

O γιος του Μάικλ Τζάκσον είναι συντετριμμένος και σταμάτησε να μιλά μετά τις αποκαλύψεις του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland».

Ο Μπλάνκετ Τζάκσον, σήμερα 17 ετών, έκανε την πρεμιέρα του στον κόσμο με παράδοξο και σοκαριστικό τρόπο όταν ο πατέρας του τον είχε βγάλει στο μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου και τον κράτησε στο κενό για να τον φωτογραφίσουν οι παπαράτσι.

 

Στα χρόνια που πέρασαν, ο Μπλάνκετ κρατήθηκε μακρυά από οποιαδήποτε δημοσιότητα και οι εμφανίσεις του είναι πια σπάνιες.

Ο 17χρονος  ζει τώρα μια δύσκολη κατάσταση καθώς όλος ο πλανήτης ασχολείται με το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και τις κατηγορίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων από τον Μάικλ Τζάκσον.

Ο έφηβος Μπλάνκετ «σταμάτησε να μιλάει» προκαλώντας ανησυχία στην οικογένεια Τζάκσον, γράφουν σήμερα βρετανικές φημερίδες. Γνωστός ως Biji, ο γιος του τραγουδιστή φροντίζεται από τη γιαγιά του, Καθριν, 88 ετών και τον TJ Τζακσον, ο οποίος είναι ο 40χρονος ανιψιός του του τραγουδιστή.

Συντετριμμένος ο γιος του Μάικλ Τζάκσον- Σταμάτησε να μιλά Facebook Twitter

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Victoria Derbyshire του BBC, ένας άλλος ανιψιός του Τζάκι, ο Taj, αποκάλυψε πώς βιώνει την κατάσταση ο νεαρός Μπλάνκετ.

«Ήταν το πιο ομιλητικό παιδί στο σχολείο και δεν μιλά πλέον. Όλοι μας ανησυχούμε», είπε o Τaj, o συγγενής του Μαίκλ Τζάκσον που σε κάθε σκάνδαλο τον υπερασπίστηκε και σήμερα επικρίνει το «Leaving Neverland» χαρακτηρίζοντάς το ψευδές.

Ο Μαρκ Λέστερ ο ο οποίος υποδύθηκε τον Όλιβερ Τουίστ στην μουσική ταινία «Oliver!» και είναι ο νονός των παιδιών του Τζάκσον και έχει εκφράσει τις ανησυχίες του για τον Μπλάνκετ.

Καθώς κρατείται μακριά από μια φυσιολογική καθημερινότητα, ο Μαρκ έχει αμφισβητήσει εάν αυτό θα τον προετοιμάσει για όσα θα φέρει το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ.

«Προσπαθούν να τον προστατεύσουν από τον έξω κόσμο, που μπορεί να μην είναι τόσο καλό. Να τον προστατεύουν από ορισμένα πράγματα είναι καλό, αλλά το να τον έχουν απομονωμένο δεν είναι σωστό», είπε, όπως μεταδίδουν βρετανικά μμε.

Με την είδηση ότι ο Μπλάνκετ δεν μιλά, ο Μαρκ είπε ότι θα ήθελε η οικογένεια του Τζάκσον να τον αφήσει να βοηθήσει.

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM