Πώς ο χωρισμός της Γκουίνεθ Πάλτροου με τον Μπραντ Πιτ παραλίγο να της κοστίσει το Όσκαρ

Πώς ο χωρισμός της Γκουίνεθ Πάλτροου με τον Μπραντ Πιτ παραλίγο να της κοστίσει το Όσκαρ Facebook Twitter
Η Gwyneth Paltrow με τον σύζυγό της, Brad Falchuk.
0

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε άγνωστο παρασκήνιο από την εποχή που έκανε γυρίσματα για το «Shakespeare in Love», η οποία είχε συμπέσει τότε με τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ. 

Η 46χρονη ηθοποιός, σε συνέντευξή της στο Variety, εξήγησε για ποιον λόγο έχει αποφασίσει να μην κυνηγάει πια ταινίες του Χόλιγουντ, παρά την τεράστια επιτυχία που έχει κάνει μέσω του κινηματογράφου, η οποία της έφερε μέχρι βραβείο Όσκαρ. 

Πώς ο χωρισμός της Γκουίνεθ Πάλτροου με τον Μπραντ Πιτ παραλίγο να της κοστίσει το Όσκαρ Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από την ταινία «Shakespeare in Love».

«Πιστεύω πως οι ταινίες και η βιομηχανία γύρω τους έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα πράγματα τα τελευταία 20 χρόνια», είπε η ηθοποιός, σημειώνοντας πως οι ταινίες που συνήθιζε να κάνει κάποτε -εκείνες με ενήλικο κοινό- έχουν σταματήσει πλέον να γίνονται. «Δεν θεωρώ πως οποιαδήποτε από τις ταινίες, για τις οποίες είμαι γνωστή, θα μπορούσε να γυριστεί σήμερα. Θα έκαναν το "The Royal Tenenbaums"; Το "The Talented Mr. Ripley"; Ή μήπως το "Shakespeare in Love";», πρόσθεσε. 

Η καριέρα της Γκουίνεθ Πάλτροου περιλαμβάνει και μια νίκη στα Όσκαρ για τον ρόλο της Viola στην δραματική ταινία «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» του 1998, εμπνευσμένη από την ιστορία του Ρομέου και της Ιουλιέτας. 

Πώς ο χωρισμός της Γκουίνεθ Πάλτροου με τον Μπραντ Πιτ παραλίγο να της κοστίσει το Όσκαρ Facebook Twitter
Η ηθοποιός κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της Viola.

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε στο Variety πως παραλίγο να μην κάνει καν την ταινία, που τελικά της χάρισε το Όσκαρ, λόγω του «τρομερού χωρισμού» της με τον Μπραντ Πιτ εκείνη την εποχή. 

«Για πολλή καιρό επρόκειτο να κάνει την ταινία η Τζούλια Ρόμπερτς αλλά μετά ναυάγησε εκείνη η εκδοχή. Κατέληξε στην εταιρία παραγωγής Miramax και εγώ ήμουν το πρώτο άτομο που πρόσφεραν τον ρόλο», λέει η Πάλτροου. Και συνεχίζει: «Ήμουν στη μέση ενός τρομερού χωρισμού και η ιδέα του να πάω στην Αγγλία και να λείπω τόσον καιρό μου είχε φανεί κάπως... Δεν διάβασα καν το σενάριο. Θυμάμαι είπα, "Δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα αυτή τη στιγμή. Πραγματικά περνάω πολύ δύσκολα"».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ