Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Άννα Βίσση διαψέυδει ότι θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής

Η Άννα Βίσση διαψέυδει ότι θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής Facebook Twitter
Φωτό Αρχείου / ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Την είδηση πως η Άννα Βίσση είπε το «ναι» στον ΔΗΣΥ και πως κατεβαίνει υποψήφια στις ευρωεκλογές διαψεύδει το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Την είδηση μετέδωσε αρχικά η κυπριακή ιστοσελίδα «Πολίτης»  η οποία ανέφερε ότι η Άννα Βίσση είπε το «ναι» και θα είναι το έκτο πρόσωπο του ψηφοδελτίου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

«Μετά από έντονο παρασκήνιο και πιέσεις που είχε δεχτεί η Άννα Βίσση, τελικά πείστηκε και θα είναι το έκτο πρόσωπο που συμπληρώνει το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», το όνομα της τραγουδίστριας αναμένεται να ανακοινωθεί εκτός απροόπτου εντός των ημερών«, γράφτηκε χθες με την είδηση να αναμεταδίδεται από όλα τα κυπριακά Μέσα και τα ελληνικά.

Το επίσημο fan club της αναφέρει πως «σχετικά με άρθρα που γράφτηκαν για υποψηφιότητα της Άννας Βίσση στην Ευρωβουλή, σας ενημερώνουμε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει».

Η Άννα Βίσση διαψέυδει ότι θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής Facebook Twitter

Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά την χθεσινή διαρροή για κλείδωμα της υποψηφιότητας της υπήρξε παρασκήνιο που οδήγησε την απόφαση να μην είναι τελικά υποψήφια.

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM