Απεργία την Πρωτομαγιά

Θύμα ξυλοδαρμού ο Άνθιμος Ανανιάδης - Κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν έξω από το σπίτι του

Θύμα ξυλοδαρμού ο Άνθιμος Ανανιάδης - Κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν έξω από το σπίτι του Facebook Twitter
1

Επίθεση κάτω από το σπίτι του, δέχθηκε από δύο κουκουλοφόρους ο Άνθιμος Ανανιάδης, το βράδυ της Πέμπτης. 

Ο ηθοποιός επέστρεφε χθες στο σπίτι, στην περιοχή του Ψυρρή, λίγο πριν τις 11πμ. Καθώς επιχειρούσε να ξεκλειδώσει, δύο άτομα τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν μπροστά από την εξώπορτα. 

Δευτερόλεπτα αργότερα, ένας άνδρας κινεζικής καταγωγής έστριψε στο στενό και, μόλις οι δύο κουκουλοφόροι των αντιλήφθηκαν, τράπηκαν σε φυγή. 

Από τη σύντομη επίθεση, ο Άνθιμος Ανανιάδης βγήκε με αμυχές και δεν χρειάστηκε να μεταβεί σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός επικοινώνησε αμέσως με τον δικηγόρο του, ώστε να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστων. 

Προς το παρόν πάντως δεν έχει γίνει επίσημη καταγγελία στις αρχές και ο ηθοποιός περιορίστηκε σε μία ανάρτηση στο Instagram, όπου αποκάλυψε ότι δεχόταν εδώ και μήνες απειλές. 

«Εδώ και 9 μήνες δέχομαι μια συνεχή επίθεση και απειλή. Αυτή την φορά αντιμετώπισα την απειλή μπροστά μου. Όμως έχω καθαρή συνείδηση και δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν. Συνεχίζω να πορεύομαι με αγάπη και αλήθεια στη καρδιά. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά», ήταν το μήνυμα του Άνθιμου Ανανιάδη στο Instagram, το οποίο συνόδευσε με μία φωτογραφία. 

Πολιτισμός
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μένει στου Ψυρρή και όχι στο Ψυχικό...μήπως μπέρδεψαν τα "Ψυ";Μου κάνει εντύπωση ένας που είναι οικονομικά άνετος σαν τον Άνθιμο, να μένει δίπλα σε φτωχούς μετανάστες. Τώρα αν γουστάρει να μένει εκεί, γούστο του και καπέλο του. Απλά λέω ότι μου έκανε εντύπωση.