ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι 6 μηνών έγκυος αλλά δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι 6 μηνών έγκυος αλλά δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού Facebook Twitter
0

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε σε θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας πως με τον πρίγκιπα Χάρι δεν γνωρίζουν ακόμη το φύλο του μωρού που περιμένουν, προσθέτοντας πως είναι έξι μηνών έγκυος. 

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας που είχε με πολίτες, οι οποίοι πήγαν να τη δουν από κοντά, ενώ επισκεπτόταν σήμερα το Μπίρκενχεντ στη βόρεια Αγγλία, η 37χρονη Μέγκαν αποκάλυψε ότι είναι έγκυος έξι μηνών, προσθέτοντας ότι το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας αναμένεται κάποια στιγμή τον Απρίλιο.

Ωστόσο η Μέγκαν και ο Χάρι δεν γνωρίζουν εάν το παιδί τους, έβδομο στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο, θα είναι αγόρι ή κορίτσι, και θα είναι για εκείνους «έκπληξη», μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης. 


Η Έλεν Ο' Τουλ, μητέρα επτά παιδιών η ίδια, αποκάλυψε ότι η Μέγκαν της ζήτησε συμβουλές. «Της είπα "πάρε μια ανάσα και δέξου ό,τι σου προσφέρουν" κι εκείνη αγκάλιασε την κοιλίτσα της και γέλασε. Ήταν πραγματικά χαριτωμένο», είπε η Βρετανίδα στο Reuters.

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι 6 μηνών έγκυος αλλά δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού Facebook Twitter

Η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός και ο Βρετανός γαλαζοαίματος παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο και ανακοίνωσαν τον Οκτώβριο ότι περιμένουν το πρώτο παιδί τους την Άνοιξη του 2019, χωρίς να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM