H γυναίκα που αρραβωνιάστηκε τον Freddie Mercury θα κερδίσει ένα τεράστιο ποσό από το Bohemian Rhapsody

H γυναίκα που αρραβωνιάστηκε τον Freddie Mercury θα κερδίσει ένα τεράστιο ποσό από το Bohemian Rhapsody Facebook Twitter
0

Η ταινία Bohemian Rhapsody για τον Freddie Mercury, κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας στις Χρυσές Σφαίρες και έχει συγκεντρώσει πάνω από 600 εκατ. δολάρια στο box office.

Η τεράστια επιτυχία της ταινίας για τους Queen, θα κάνει την Mary Austin, την πρώην αρραβωνιαστικιά του τραγουδιστή Freddie Mercury, να κερδίσει περίπου 40 εκατομμύρια δολάρια σε δικαιώματα.

Πολλοί δεν γνώριζαν για τη σχέση αυτή η οποία ξεκίνησε το 1970 όταν εκείνη ήταν 19χρονη φοιτήτρια τέχνης. H Austin βρέθηκε να συγκατοικεί με τον Mercury πριν εκείνος γίνει διάσημος. Λίγο αργότερα αρραβωνιάστηκαν, αλλά η σχέση τους τελείωσε όταν ο τραγουδιστής, της αποκάλυψε ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Ωστόσο οι δυο τους παρέμειναν στενοί φίλοι για το υπόλοιπο της ζωής του Mercury.

Και μετά το θάνατό του το 1991, o φρόντμαν των Queen της άφησε κληρονομιά το 50% των μελλοντικών του κερδών από δικαιώματα της μπάντας.

Το 25 τοις εκατό πήγε στους γονείς του και το 25 τοις εκατό στην αδελφή του.

H γυναίκα που αρραβωνιάστηκε τον Freddie Mercury θα κερδίσει ένα τεράστιο ποσό από το Bohemian Rhapsody Facebook Twitter
Η Austin σήμερα

Το μερίδιο της Miss Austin αυξήθηκε σε 75% μετά το θάνατο των γονιών του Mercury. Ωστόσο αυτή δεν ήταν η μόνη περιουσία που κληρονόμησε καθώς η διαθήκη του της παραχώρησε  ένα σπίτι αξίας πολλών εκατομμυρίων καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του ύψους 9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με τα οικονομικά αρχεία, τα μελλοντικά κέρδη των Qeen χωρίζονται σε τέσσερα τμήματα  μεταξύ της περιουσίας του Freddie Mercury και των τριών άλλων μελών, των Βrian May, Roger Taylor και John Deacon. Αυτό σημαίνει ότι η  Austin λαμβάνει περίπου το 19 τοις εκατό.

Η Austin, 67 ετών σήμερα, δεν έχει καμία σχέση με τους εν ζωή των Queen και δεν είχε κάποια συμμετοχή στην παραγωγή της ταινίας Bohemian Rhapsody, στην οποία την υποδύεται η ηθοποιός Lucy Boynton.

Η Austin έζησε μακριά από τα φώτα, επιλέγοντας την ιδιωτικότητα στο πρώην σπίτι του Mercury. Σε μια σπάνια συνέντευξή της πριν από έξι χρόνια, παραδέχτηκε ότι το όνομά της μεταξύ των κληρονόμων είχε προκαλέσει «δυσαρέσκεια», μεταξύ των μελών της μπάντας.

Οι στενοί φίλοι όμως λένε ότι η Austin προστάτευε σαν μητέρα τον Freddie μέχρι τη μέρα που πέθανε.

Η Austin έχει δύο ενήλικες γιους από τον ζωγράφο Piers Cameron και ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Nick Holford, αλλά και οι δύο σχέσεις ήταν σύντομες.

Τα κέρδη καταγράφονται ε τα σημερινά δεδομένα και αναμένεται να αυξηθούν αισθητά καθώς η ταινία συνεχίζει να εισπράττει.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM