Πέθανε ο ηθοποιός Bob Einstein της σειράς «Curb Your Enthusiasm»

Πέθανε ο ηθοποιός Bob Einstein της σειράς «Curb Your Enthusiasm» Facebook Twitter
0

Ο Bob Einstein, ένας από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στη σειρά του HBO «Curb Your Enthousiasm», πέθανε σε ηλικία 76 ετών όπως ανακοίνωσε ο αδερφός του, ο Albert Brooks, επίσης ηθοποιός και σκηνοθέτης.  

Λεπτομέρειες για τον θάνατο του Einstein δεν έγιναν αμέσως γνωστές.

«Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μου αδερφέ Bob Einstein. Ένας υπέροχος αδερφός, πατέρας και σύζυγος. Ένας ιδιοφυώς αστείος άνθρωπος» έγραψε ο Brooks στο Twitter.

O Einstein ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει και στη 10η σεζόν του Curb Your Enthusiasm, όμως η κατάσταση της υγείας του δεν το επέτρεψε, ανακοίνωσε το HBO.

Ο πρωταγωνιστής και δημιουργός της σειράς, Larry David, δήλωσε πως δεν είχε ξαναδεί κάποιον άλλον ηθοποιό να παίζει έναν ρόλο με τον ενθουσιασμό που έπαιζε ο Einstein τον ρόλο του «Marty Funkhouser»

Ως κωμικός συγγραφέας Einstein είχε κερδίσει δύο βραβεία EMMY για τα κείμενα και την παρουσία του σε σατιρικές τηλεοπτικές εκπομπές.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM