Απεργία την Πρωτομαγιά

Ακούστηκε νέο κομμάτι του Axl Rose στο τελευταίο επεισόδιο των Looney Tunes;

Ακούστηκε νέο κομμάτι του Axl Rose στο τελευταίο επεισόδιο των Looney Tunes; Facebook Twitter
EPA
0

Το πρώτο κομμάτι του Axl Rose μετά από δέκα χρόνια πιθανολογείται πως βγήκε στον αέρα κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου των Looney Tunes.  

Στο επεισόδιο, που προβλήθηκε τα Χριστούγεννα, εμφανίστηκε ο Αμερικανός ροκ σταρ με τη μορφή καρτούν ζητώντας από τον Μπαγκς Μπάνι να του δώσει πληροφορίες για το πώς θα πάει στο μέρος που θα έδινε συναυλία με την μπάντα του.

Ο Μπαγκς Μπάνι και τα υπόλοιπα Looney Tunes πληροφόρησαν τον Rose πως ένας τεράστιος αστεροειδής ετοιμάζεται να συγκρουστεί με τη Γη και τότε, εκείνος και η μπάντα του, αποφάσισαν να παίξουν μουσική με όλη την ένταση. 

«Σκέφτεστε ό,τι σκέφτομαι;», ρώτησε ο Μπαγκς Μπάνι και ο Rose απάντησε: «Πως πρέπει να πάω πίσω και να φορέσω φανέλα και κιλτ;»

Οι αναφορές παραπέμπουν στις ενδυματολογικές επιλογές που έκανε ο Axl Rose όταν το συγκρότημά του, οι Guns N' Roses, μεσουρανούσαν. 

Η μουσική που θα έπαιζαν υποτίθεται πως θα ανατίναζε τον αστεροειδή. Το συγκρότημα ξεκίνησε να παίζει ένα κομμάτι με το όνομα «Rock The Roll», για να σώσουν τη Γη. 

Μέχρι τώρα δεν είναι σαφές αν όντως ο Rose τραγούδησε το κομμάτι ή δάνεισε τη φωνή του στο καρτούν που υποδυόταν τον εαυτό του.

Οι οπαδοί του συγκροτήματος είναι διχασμένοι. 

Ωστόσο, δεν θα ήταν παράξενο να γίνει κάτι τέτοιο. Οι Guns N' Roses άλλωστε άνοιγαν τις συναυλίες της περιοδείας τους 

«Not In This Lifetime» με το θέμα των Looney Tunes. 

Ο Richard Fortus, κιθαρίστας του σχήματος, είχε δηλώσει πως νέος δίσκος βρίσκεται προ των πυλών «γρηγορότερα από ότι φαντάζεστε». 

Ο τελευταίος δίσκος των Guns N' Roses είχε κυκλοφορήσει το 2008. 

Mε πληροφορίες από ΝΜΕ

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM