ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Σάντρα Μπούλοκ μίλησε για την ταυτόχρονη απώλεια του πατέρα και των σκύλων της: «Έκλαιγα στην μπανιέρα»

Η Σάντρα Μπούλοκ μίλησε για την ταυτόχρονη απώλεια του πατέρα και των σκύλων της: «Έκλαιγα στην μπανιέρα» Facebook Twitter
0

Η Σάντρα Μπούλοκ μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την δύσκολη χρονιά που πέρασε καθώς φέτος εκτός από τον θάνατο του πατέρα της, κλήθηκε λίγο αργότερα να διαχειριστεί και την απώλεια των δυο αγαπημένων της σκύλων. 

Ο Τζον Μπούλοκ πέθανε τον Σεπτέμβριο σε ηλικία 93 ετών, περίπου το ίδιο διάστημα που έφυγαν από την ζωή οι δυο αγαπημένοι σκύλοι της ηθοποιού, Πόπι και Ρούμπι.

Σε συνέντευξή της στην Έλεν Ντε Τζένερις η Σάντρα Μπούλοκ αποκάλυψε πως κατέληξε «στην μπανιέρα κλαίγοντας» εκείνη την πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής και πώς την βοήθησαν τα δυο παιδιά της να το διαχειριστεί. 

Η Σάντρα Μπούλοκ μίλησε για την ταυτόχρονη απώλεια του πατέρα και των σκύλων της: «Έκλαιγα στην μπανιέρα» Facebook Twitter
Η Σάντρα Μπούλοκ με τον πατέρα της.

«Συνειδητοποίησα πως η ζωή συμβαίνει είτε την προγραμματίζεις είτε όχι. Είχε μόλις πεθάνει ο πατέρας μου όταν με πήρε τηλέφωνο η νταντά να μου πει πως ο σκύλος μας, η Ρούμπι, εκείνη με τα δυο πόδια, έπαθε εγκεφαλικό. Κι εγώ είμαι, "Τι; Βάλτε την σε μηχανική υποστήριξη. Κάντε κάτι". Και μου λέει, "Δεν μπορούμε, υποφέρει". Τότε σκέφτηκα πως υπάρχει λόγος για όλο αυτό. Ο μπαμπάς ηρέμησε. Γυρίζουμε σπίτι», ανέφερε η 54χρονη ηθοποιός.

Στη συνέχεια είπε στην Έλεν ότι λίγο πιο μετά έλαβε ακόμη πιο άσχημα νέα. «Θυμάμαι να μπαίνει η νταντά στο δωμάτιο με ένα περίεργο βλέμμα. Την ρώτησα, "Τι έκαναν τα παιδιά;". Και μου λέει, "Πρέπει να σου μιλήσω. Κι ο άλλος σκύλος έχει όγκο στην καρδιά και θα πεθάνει σε τρεις μέρες"», πρόσθεσε η ηθοποιός. 

Και συνέχισε: «Και μετά μια εβδομάδα αργότερα θυμάμαι να κλαίω στην μπανιέρα και τα παιδιά να ρωτάνε, "Είναι καλά η μαμά;". Και όλοι τους έλεγαν, "Απλώς αφήστε την στην μπανιέρα, θα είναι εντάξει". Οπότε καταλαβαίνεται, αυτή είναι η ζωή, αλλά όταν χάνεις αγαπημένους, όλα αλλάζουν». 

Η Σάντρα Μπούλοκ μίλησε για την ταυτόχρονη απώλεια του πατέρα και των σκύλων της: «Έκλαιγα στην μπανιέρα» Facebook Twitter
Σε παλιότερη φωτογράφιση με τα δυο παιδιά της.

Η Σάντρα Μπούλοκ παραδέχθηκε πως την στήριξαν πολύ τα παιδιά της εκείνη την περίοδο. Η ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μητέρα το 2010 όταν υιοθέτησε τον γιο της Λούις, που είναι σήμερα 8 ετών. Το 2015 υιοθέτησε την κόρη της, την 6χρονη σήμερα Λάιλα. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε απαντήσει γιατί δεν έκανε παιδιά σε μικρότερη ηλικία, παρόλο που το ήθελε πολύ. «Θα είχα μείνει έγκυος από τα 17 μου. Ήθελα να γίνω μητέρα σε πολύ νεαρή ηλικία. Οπότε ένιωθα την ανάγκη και την επιθυμία να το κάνω. Η μητέρα μου το γνώριζε και με κρατούσε πάντα "κλειδωμένη"», είχε εξηγήσει η ίδια. 

 
Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM