Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκαλύπτει τι έγινε με τον περιβόητο λεκέ και για τη σχέση με τον Μπιλ Κλίντον

Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκαλύπτει τι έγινε με τον περιβόητο λεκέ και για τη σχέση με τον Μπιλ Κλίντον Facebook Twitter
0

Νέες, άγνωστες λεπτομέρειες για τα τραυματικά -όπως λέει- γεγονότα του 1998, όταν ήρθε στο φως η σχέση της με τον τότε Αμερικανό πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, αποκαλύπτει σε νέα σειρά ντοκιμαντέρ η Μόνικα Λεβίνσκι.

Είκοσι χρόνια μετά το πολύκροτο σεξουαλικό σκάνδαλο, η Λεβίνσκι μιλάει ανοιχτά για όσα συνέβησαν, εξηγεί τι ακριβώς έγινε με τον περιβόητο λεκέ στο φόρεμά της και με δάκρυα στα μάτια, λέει πως έφτασε να σκέφτεται μέχρι και την αυτοκτονία όταν μαθεύτηκε η σχέση, σπεύδοντας να τονίσει πως τότε ήταν ακόμη ερωτευμένη με τον Μπιλ Κλίντον. 

Η Μόνικα Λεβίνσκι ήταν 22 ετών όταν ξεκίνησε η σχέση της με τον 49χρονο τότε Μπιλ Κλίντον. Σήμερα στα 45 της, αποφάσισε να συμμετάσχει σε ένα ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων με τίτλο «The Clinton Affair», για τις ανάγκες του οποίου μίλησε πάνω από 20 ώρες στους δημιουργούς Μπλερ Φόστερ και Άλεξ Γκίμπνεϊ. 

Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκαλύπτει τι έγινε με τον περιβόητο λεκέ και για τη σχέση με τον Μπιλ Κλίντον Facebook Twitter

«Μου άρεσε που με ποθούσε»

Στο ντοκιμαντέρ, η 45χρονη πρώην υπάλληλος του Λευκού Οίκου μίλησε και για την στιγμή που την πρόσεξε για πρώτη φορά ο Μπιλ Κλίντον.

«Κοίταξα μέσα από μια ανοιχτή πόρτα κι έτυχε να στέκεται εκεί ο Μπιλ. Μου έκανε νόημα να μπω δεν νομίζω να είχε χτυπήσει ποτέ η καρδιά μου πιο δυνατά. Τότε δεν το είχα καταλάβει, αλλά μόλις είχα μπει στο στόμα του λύκου. Δεν ήταν πως δεν σκεφτόμουν ότι είναι πρόεδρος, προφανώς και το σκεφτόμουν. Αυτό που είχε μεγαλύτερη σημασία για μένα ήταν πως ένας άντρας που ποθούσαν άλλοι, ποθούσε εμένα. Όσο λάθος κι αν ήταν, για τον άνθρωπο που υπήρξα τότε, εκεί στα 22 μου, απλώς έτσι ένιωθα», λέει η ίδια. 

Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκαλύπτει τι έγινε με τον περιβόητο λεκέ και για τη σχέση με τον Μπιλ Κλίντον Facebook Twitter

«Δεν πρόσεξα ποτέ τον λεκέ στο φόρεμα»

Η Μόνικα Λεβίνσκι μίλησε όμως και για τον περιβόητο λεκέ από σπέρμα στο μπλε φόρεμά της, μετά από μια συνάντηση με τον Μπιλ Κλίντον, εξηγώντας πως όταν το είχε φορέσει τότε, κανείς δεν το παρατήρησε. 

«Πήγα σε ένα δείπνο εκείνο το βράδυ. Κανείς δεν ήρθε να μου πει, "Ξέρεις, πρέπει να πας στο μπάνιο, έχεις κάτι πάνω στο φόρεμά σου», λέει η Λεβίνσκι, σημειώνοντας πως ούτε καν εκείνη σε παρατήρησε πως ήταν λεκιασμένο, νομίζοντας κάποια στιγμή πως ίσως είχε λερωθεί από ντιπ από σπανάκι.  

Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκαλύπτει τι έγινε με τον περιβόητο λεκέ και για τη σχέση με τον Μπιλ Κλίντον Facebook Twitter

Η 45χρονη αποκάλυψε ότι κλήθηκε στον Λευκό Οίκο με την υπόσχεση ενός δώρου και μπήκε στο Οβάλ Γραφείο με τον Κλίντον και τον γραμματέα του, ο οποίος γρήγορα έφυγε στην τραπεζαρία. Όπως είπε, ο Κλίντον σχολίασε τότε βλέποντάς την: «Πάντα φαίνεσαι τόσο χαριτωμένη με τα καπέλα...Εσύ και τα καπέλα σου».

Σύμφωνα με την ίδια η συνέχεια δόθηκε στην τουαλέτα. «Πήγαμε στο μπάνιο και εκεί ήρθαμε πιο κοντά. Στην αρχή μου έδωσε προσοχή και μετά ανταπέδωσα, αλλά πάντα μέχρι εκείνη τη στιγμή σταματούσε πριν ολοκληρώσει από την πλευρά του. Εγώ ανασηκώθηκα και του είπα πως ήθελα να πάω πέρα από αυτό το στάδιο και έτσι τελικά είπε εντάξει. Έτσι τελείωσε και μετά τον αγκάλιασα. Και με αγκάλιασε. Και έφυγα», λέει η Λεβίνσκι στο ντοκιμαντέρ. 

Στη συνέχεια παραδέχεται πως κατάλαβε μετά από μήνες, συγκεκριμένα όταν πήγε να βάλει το φόρεμα την Ημέρα των Ευχαριστιών, πως ο Μπιλ Κλίντον είχε αφήσει έναν λεκέ κατά τη διάρκεια του σεξ στην τουαλέτα του Οβάλ Γραφείου.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM