Πάμελα Άντερσον: Ο φεμινισμός είναι βαρετός- Νομίζω πως παραλύει τους άντρες

Πάμελα Άντερσον: Ο φεμινισμός είναι βαρετός- Νομίζω πως παραλύει τους άντρες Facebook Twitter
1

Η Πάμελα Άντερσον χαρακτήρισε «βαρετό» τον φεμινισμό, σημειώνοντας πως το κίνημα #MeToo ενάντια στη σεξουαλική παρενόχληση είναι «κάπως υπερβολικό». 

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή 60 Minutes, η διάσημη ηθοποιός και πρώην «κουνελάκι» του Playboy, μίλησε για το MeToo και «τρίτο κύμα φεμινισμού», σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως «παραλύει τους άντρες».

«Νομίζω πως αυτός ο φεμινισμός μπορεί να το παρακάνει. Είμαι φεμινίστρια, αλλά νομίζω πως αυτό τρίτο κύμα φεμινισμού είναι βαρετό. Πιστεύω πως παραλύει τους άντρες», είπε η 51χρονη ηθοποιός. 

Σχεδόν ίδιες είναι οι απόψεις της και σχετικά με το κίνημα #MeToo. «Νομίζω πως όλο αυτό το #MeToo είναι κάπως υπερβολικό για μένα. Λυπάμαι, μάλλον θα με σκοτώσουν που το λέω αυτό, αλλά η μητέρα μου μού έμαθε να μην πηγαίνω ποτέ σε ένα ξενοδοχείο με έναν άγνωστο», είπε η Πάμελα Άντερσον. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το βασικό πρόβλημα με το λεγόμενο τρίτο κύμα είναι ότι δεν είναι τίποτα άλλο από ένα όχημα επιβολής προπαγάνδας, ψέματος και λογοκρισίας εκ μέρους της νεοανακαινισθείσας στις ΗΠΑ αριστεράς υπό την φενάκη του δικαιωματισμού. Οι παλιοί υπέρμαχοι της ελευθερίας της έκφρασης είναι οι ίδιοι που λένε αφειδώς σήμερα "κόψτο". Αυτοί που το '60 και '70 δεν είχαν ούτε ιερό ούτε όσιο ξαφνικά μιλάνε για θιγμένα συναισθήματα.Ο πλανήτης έχει πολύ σοβαρότερα ζητήματα από το να ασχολείται με τις ποσοστώσεις στις θετικές επιστήμες (ενώ υπάρχουν έρευνες που λένε ότι όσο μεγαλύτερη ισότητα τόσο μεγαλύτερη η ψαλίδα μεταξύ των δύο φύλων), με το δικαίωμα στην αξύριστη μασχάλη (βλ. Λούρδη) και με το αν το βλέμμα των ανδρών στη Σουηδία κρύβει ερωτισμό που δεν έχει ζητηθεί.Κρίμα τόση ενέργεια και ακαδημαϊκές εργατοώρες να πηγαίνουν χαμένα. Κρίμα να δηλητηριάζονται οι ανθρώπινες σχέσεις με επινοημένους εχθρούς.