Ο Ράμι Μάλεκ φοβάται πως οι οπαδοί των Queen μπορεί να μισήσουν την ερμηνεία του ως Φρέντι Μέρκιουρι

Ο Ράμι Μάλεκ φοβάται πως οι οπαδοί των Queen μπορεί να μισήσουν την ερμηνεία του ως Φρέντι Μέρκιουρι Facebook Twitter
0

H πολυαναμενόμενη ταινία για τους Queen, Bohemian Rhapsody, θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, όμως ο πρωταγωνιστής της, Ράμι Μάλεκ, που ενσαρκώνει τον Φρέντι Μέρκιουρι, ανησυχεί για το πως θα υποδεχτούν την ταινία οι οπαδοί του συγκροτήματος.

Σε συνέντευξη του στους Νew York Times δήλωσε: «Δεν μου διαφεύγει πως όλο αυτό μπορεί να πάει τρομερά άσχημα. Ότι μπορεί να είναι επιβλαβές για την καριέρα κάποιου, αν δεν γίνει σωστά. Γιατί να αλλάξεις σε κάποιον την εικόνα που έχει για τον ήρωα του». 

Όμως ο ηθοποιός ξέρει πως πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία που δεν μπορούσε να αρνηθεί. Έτσι αποδέχτηκε το ρόλο και αναγκάστηκε μάλιστα να αποκτήσει καινούργια δόντια. 

Ο Μέρκιουρι είχε στην πάνω γνάθο του τέσσερα επιπλέον δόντια που δημιουργούσαν υπερσύγκλιση στην οδοντοστοιχία. Μάλιστα ο τραγουδιστής θεωρούσε πως αυτό  συντελούσε στο ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του. 

Προκειμένου να προσαρμοστεί στη φυσιολογία του τραγουδιστή των Queen ο Μάλεκ ζήτησε από έναν σχεδιαστή να του φτιάξει  ψεύτικα δόντια τα οποία φορούσε κάθε βράδυ στο στόμα του κάνοντας πρόβες. Επίσης ταξίδεψε στο Λονδίνο και προσέλαβε έναν δάσκαλο για την προφορά και έναν για την κινησιολογία.

Ο δεύτερος τον παρότρυνε να μελετήσει τους καλλιτέχνες που ενέπνευσαν τον Μέρκιουρι. Τον Τζίμι Χέντριξ, τον Ντέιβιντ Μπάουι, την Αρίθα Φράνκλιν και τη Λάιζα Μινέλι στην ταινία Cabaret. «Πολλές φορές ήταν πιο χρήσιμο να βλέπεις τη Λάιζα παρά τον ίδιο τον Φρέντι» εξηγεί. Έβρισκες την έμπνευση και καταλάβαινες πως γεννήθηκαν αυτές οι κινήσεις». 

Η ερμηνεία του Μάλεκ έχει εντυπωσιάσει τα υπόλοιπα μέλη των Queen. Το ίδιο και τον δημοσιογράφο των Times που ζήτησε από τον ηθοποιό να κάνει μια «πόζα Μέρκιουρι» στο τέλος της συνέντευξης. Όμως  ο Μαλεκ αρνήθηκε. Είπε πως ποτέ στην καριέρα του δεν έχει αφοσιωθεί σε κάτι όπως σε αυτό το ρόλο, παρόλα αυτά «δεν μπορώ να είμαι ο Φρέντι κατά παραγγελία στην υπόλοιπη ζωή μου, σωστά». 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας: 

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM