Η Nicki Minaj λέει πως ο καβγάς με την Cardi B ήταν «ταπεινωτικός» - Σκληρή απάντηση

Η Nicki Minaj λέει πως ο καβγάς με την Cardi B ήταν «ταπεινωτικός» - Σκληρή απάντηση Facebook Twitter
1

Η Nicki Minaj αναφέρθηκε στον πολύκροτο καβγά της με την Cardi B στο πάρτι του Harper's Bazaar στη Νέα Υόρκη, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως ήταν «ταπεινωτικός».

Η διάσημη ράπερ, που μίλησε στο Beats 1's Queen Radio, είπε πως το περιστατικό ήταν «ταπεινωτικό», ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως εκτυλίχθηκε μπροστά σε «ανθρώπους υψηλής τάξης οι οποίοι είναι μια χαρά στη ζωή τους». 

Σχετικά με το ότι η ίδια έκανε υποτιμητικά σχόλια για την νεογέννητη κόρη της Cardi, απάντησε πως είναι όλα ψέματα, προσθέτοντας: «Ποτέ δεν θα χλεύαζα το παιδί κανενός. Είναι τόσο άσχημο για οποιονδήποτε να κατηγορεί τον άλλον για κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν θα μιλούσα για κανενός το παιδί ή πώς είναι σαν γονιός. Αυτά τα ψέματα είναι γελοία». 

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το πραγματικό της όνομα Onika Tanya Maraj, η Nicki Minaj είπε: «Είναι τρελό για μένα που ο κόσμος πάντα προσπαθεί να βγάλει την Onika κακιά... Ήμουν με ένα φόρεμα Vauthier και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο ταπεινωτικό ήταν όλο αυτό- πώς μας είχαμε κάνει να δείχνουμε».  

Και συνεχίζοντας την κόντρα μεταξύ τους, η Minaj δεν παρέλειψε βέβαια να τα χώσει ξανά στην Cardi B, λέγοντας: «Μπήκες στην κουλτούρα μου. Εγώ ποτέ δεν χρειάστηκα να πάω με κάποιον DJ για να παίξει τα τραγούδια μου. Αποκαλείς της μαύρες γυναίκες "κατσαρίδες". Οι αληθινές σκύλες ποτέ δεν επιτίθενται σε μια μια γυναίκα. Είσαι θυμωμένη και θλιμμένη. Αυτό δεν είναι αστείο. Κάποιος να βοηθήσει επιτέλους αυτή τη γυναίκα. Βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της και πετάει παπούτσια;». 

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Παρασκευή στο πάρτι του Harper's Bazaar Icon. Πολλοί από τους καλεσμένους του πάρτι δημοσίευσαν βίντεο από τη στιγμή που οι τραγουδίστριες πιάστηκαν στα χέρια.

Ο καβγάς φέρεται να ξεκίνησε όταν η Cardi B πλησίασε στο τραπέζι της Minaj με σκοπό να ζητήσει εξηγήσεις για δηλώσεις που έχει κάνει εναντίον της η τραγουδίστρια.

Με πληροφορίες από Variety

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Να καθομαστε να ασχολουμαστε με στριπερ δευτερης διαλογης γιατι ετυχε να βγαλουν κανα δυο δισκους με κομματια που εχουν απηχηση σε νεανικα ορκ και εχουν επιβληθει απο τη μουσικη βιομηχανια....Μα το θεο ποσο πιο χαμηλα θα πεσουμε...