Η Olivia Newton-John διαγνώστηκε για τρίτη φορά με καρκίνο

Η Olivia Newton-John διαγνώστηκε για τρίτη φορά με καρκίνο Facebook Twitter
EPA
0

Η Olivia Newton-John ανακοίνωσε πως δίνει ξανά μάχη με τον καρκίνο, για τρίτη φορά μέσα σε τρεις δεκαετίες. 

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη, η 70χρονη τραγουδίστρια από την Αυστραλία, που έγινε διάσημη από τον ρόλο της στο μιούζικαλ Grease στο πλευρό του Τζον Τραβόλτα, ανέφερε πως πάσχει από καρκίνο στη σπονδυλική στήλη και πως τον αντιμετωπίζει με «μοντέρνα φάρμακα» και φυτικά σκευάσματα.

«Ο σύζυγος μου είναι πάντα εκεί για να με υποστηρίξει και πιστεύω θα κερδίσω τη μάχη και αυτός είναι ο στόχος μου» δήλωσε. 

Για πρώτη φορά είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού το 1992, τον οποίο ξεπέρασε. Από τότε έγινε μια μαχητική ακτιβίστρια υπέρ της ευαισθητοποίησης στο ζήτημα. Έχει μάλιστα δημιουργήσει ένα ερευνητικό κέντρο για τον καρκίνο που φέρει το όνομα της, στη Μελβούρνη.

Για δεύτερη φορά είχε διαγνωστεί πάλι με καρκίνο του μαστού το 2013.

Τότε ο καρκίνος είχε επεκταθεί στον ώμο της, κάτι που την ανάγκασε να ακυρώσει μια περιοδεία στις ΗΠΑ και τον Καναδά. 

Επίσης μετά την τρίτη διάγνωση, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως καταναλώνει έλαιο από κάνναβη, ως παυσίπονο, μια θεραπεία που ελπίζει σύντομα να επιτρέπεται και στην πατρίδα της, την Αυστραλία.

«Είμαι πολύ τυχερή που ζω σε μια χώρα όπως οι ΗΠΑ, που κάτι τέτοιο είναι νόμιμο. Ελπίζω να είναι σύντομα διαθέσιμο και στην Αυστραλία, για τους ασθενείς που υποφέρουν από καρκίνο ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια προκαλεί πόνο ». 

Με πληροφορίες από CNN

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM