Απεργία την Πρωτομαγιά

Tι συμβαίνει στην Azealia Banks; Αυτή τη φορά στόχος της στα social media έγινε ο Elon Musk

Tι συμβαίνει στην Azealia Banks; Αυτή τη φορά στόχος της στα social media έγινε ο Elon Musk Facebook Twitter
0

Πριν από λίγες μέρες, ο μεγιστάνας της τεχνολογίας Elon Musk είδε ένα σημαντικό κομμάτι της προσωπικής του ζωής να βγαίνει στη φόρα και γι' αυτό δεν ευθυνόταν κάποιος παπαράτσο ή το δημοσίευμα μίας tabloid εφημερίδας, αλλά η αμφιλεγόμενη Azaelia Banks. 

Με μία σειρά από tweets που το TMZ φρόντισε ευχαρίστως να δημοσιεύσει, η Banks αποκάλυπτε ότι ο βασιλιάς της Tesla ούτε λίγο ούτε πολύ είναι συνεχώς υπό την επήρεια ναρκωτικών, ότι η σεξουαλική του ζωή με την επίσης τραγουδίστρια σύντροφό του, Grimes είναι τουλάχιστον ακραία και ότι φιλοξενήθηκε για μερικές μέρες από το ζευγάρι, ως το τρίτο πρόσωπο μιας "ιδιαίτερης" σχέσης. 

Τα νέα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και θα μπορούσαν να είναι άλλο ένα gossip, αν ο Musk δεν αντιμετώπιζε ήδη αρκετά προβλήματα με τη δημόσια εικόνα του, με τον τρόπο που ο ίδιος χειρίζεται τα social media και με την πτωτική τάση της μετοχής της Tesla. Ο ίδιος πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ότι το τρέχον ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο έτος για τον ίδιο σε όλα τα επίπεδα. 

Αυτό αναμένεται να γίνει λίγο πιο δύσκολο, καθώς η Banks φρόντισε να αποκαλύψει από το μέγεθος του μορίου του μεγιστάνα μέχρι το ότι η σύντροφός του ήταν συνεχώς "φτιαγμένη", ότι στο σπίτι τους βρέθηκε μετά από πρόσκληση της Grimes για μουσική συνεργασία, μέχρι το ότι προσπαθούσε να την πείσει να μείνουν έγκυοι ταυτόχρονα με την Banks να της απαντά ότι πρέπει πρώτα να συνέλθει και μετά να μείνει έγκυος. 

Σε μία μάλλον τρελή κούρσα tweets όπου η Banks αποκάλυπτε διαλόγους της με την Grimes για τη σχέση της με τον Musk μέχρι το ότι ο Musk προσέλαβε δικηγόρο για να την εκβιάσει να παραδώσει το κινητό της, ώστε να πάψει να τους εκθέτει, η Banks επιχείρησε να κλείσει όλη αυτή την ιστορία με ένα story στο Instagram που στη συνέχεια έσβησε. 

Σε αυτό έγραφε μία απολογητική επιστολή προς το Musk ζητώντας του να τη συγχωρέσει για κάτι που ξεκίνησε ως "γατοκαβγάς" και τελικά πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και ζητώντας του μάλιστα να λύσουν την παρεξήγηση σε μία τετ-α-τετ συνάντηση. 

Tι συμβαίνει στην Azealia Banks; Αυτή τη φορά στόχος της στα social media έγινε ο Elon Musk Facebook Twitter
 

"Γεια σου, Elon. Αισθάνομαι απαίσια για όλα. Είναι περίεργη η κατάσταση στην οποία βρέθηκα και δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω αυτό το γράμμα. Θα μπορούσα να αρχίσω ζητώντας συγνώμη για όλα τα επώδυνα γεγονότα στα οποία σε ενέπλεξα τις τελευταίες μέρες. Είναι σημαντικό για εμένα να γνωρίζεις ότι στο σπίτι σου μπήκα με μοναδική πρόθεση να ολοκληρώσω κάποια κομμάτια με την "..." (δεν την αναφέρει καν...), με την οποία βρισκόμουν σε επικοινωνία κατά τη διάρκεια του Ιουνίου και του Ιουλίου", γράφει μεταξύ άλλων η Banks, επισημαίνοντας ότι με τις αποκαλύψεις της δεν είχε σκοπό να τον βλάψει. 

Βέβαια, το γράμμα δεν υπάρχει πια στον λογαριασμό της, ενώ τηλεοπτικές εκπομπές και περιοδικά, παρατηρώντας τη συμπεριφορά του Musk το τελευταίο διάστημα, επισημαίνουν ότι πιστεύουν την τραγουδίστρια, παρά και το δικό της παρελθόν με ανάλογα περιστατικά, όπως η κόντρα με τον διάσημο ηθοποιό Ράσελ Κρόου

Και ενώ ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια δημόσια τοποθέτηση από τον ιδιοκτήτη της Tesla, η μετοχή της εταιρείας εδώ και εβδομάδες κατρακυλά, μαζί με την αξιοπιστία του ιδρυτή της που διασύρεται είτε από άλλους, είτε με δική του πρωτοβουλία στα social media. 

Με στοιχεία από Dazed, TMZ, PopCrave.com

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Έλον Μασκ λέει πως είναι περίεργο ότι ο άντρας που κατηγόρησε ως «παιδόφιλο» δεν του έκανε μήνυση

Διεθνή / O Έλον Μασκ λέει πως είναι περίεργο ότι ο άντρας που κατηγόρησε ως «παιδόφιλο» δεν του έκανε μήνυση

Ο ιδρυτής της Tesla βρέθηκε στο στόχαστρο τον περασμένο μήνα κατηγορούμενος για αβάσιμο ισχυρισμό εναντίον του Βέρνον Άνσγουορθ, ο οποίος ήταν μέλος μιας διεθνούς ομάδας που συμμετείχε στην μεγάλη επιχείρηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM