Ο Τζόνι Ντεπ κατηγορείται για βιαιοπραγία στη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας

Ο Τζόνι Ντεπ κατηγορείται για βιαιοπραγία στη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας Facebook Twitter
EPA
0

Μήνυση εναντίον του Τζόνι Ντεπ για βιαιοπραγία κατέθεσε ένας από τους υπεύθυνους των γυρισμάτων για την επερχόμενη ταινία του ηθοποιού.

Ο Γκρεγκ Μπρουκς κατηγορεί τον σταρ του Χόλιγουντ πως τον γρονθοκόπησε δύο φορές στο πλευρό, όταν ο Μπρουκς του είπε πως τα γυρίσματα της ταινίας «Η πόλη των ψεμάτων» έπρεπε να σταματήσουν για εκείνη τη μέρα.

Σύμφωνα με τον μηνυτή το περιστατικό συνέβη τον Απρίλιο του 2017, όταν η ταινία πραγματοποιούσε γυρίσματα σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες.

O Mπρουκς ανέφερε πως η αναπνοή του Τζόνι Ντεπ «μύριζε αλκοόλ» ενώ ισχυρίστηκε επίσης πως ο ηθοποιός έκανε χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Το περιστατικό, πάντα σύμφωνα με τον μηνυτή, τερματίστηκε όταν οι σωματοφύλακες του Ντεπ απομάκρυναν τον ηθοποιό.

Ο Μπρουκς που έχει μηνύσει και τον παραγωγό και τον σκηνοθέτη της ταινίας ισχυρίστηκε πως απολύθηκε, όταν δεν θέλησε να υπογράψει κάποιο έγγραφο που έλεγε πως δεν θα υποβάλλει μήνυση κατά της παραγωγής.

Εκπρόσωπος του Τζόνι Ντεπ αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο.

Με πληροφορίες από CNN

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM