Ο Ντάνιελ Κρεγκ πήγε στην CIA για να μάθει πως λειτουργούν οι πραγματικοί μυστικοί πράκτορες

Ο Ντάνιελ Κρεγκ πήγε στην CIA για να μάθει πως λειτουργούν οι πραγματικοί μυστικοί πράκτορες Facebook Twitter
Πηγή: CIA
0

Ο Ντάνιελ Κρεγκ ετοιμάζεται να γυρίσει την 25η ταινία Τζέιμς Μποντ, την πέμπτη και όπως φαίνεται τελευταία φορά που υποδύεται το ρόλο του διάσημου πράκτορα 007 και η CIA αποφάσισε να δείξει στον διασημότερο κινηματογραφικό μυστικό πράκτορα πώς λειτουργούν οι μυστικές υπηρεσίες στον πραγματικό κόσμο.

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ κάλεσε τον Ντάνιελ Κρεγκ στα κεντρικά γραφεία της στο Λάνγκλεϊ της Βιρτζίνια, στο πλαίσιο μίας προσπάθειας να παρουσιάσει στο κοινό τον τρόπο που λειτουργούν και οργανώνουν τις αποστολές τους οι μυστικές υπηρεσίες στον πραγματικό κόσμο και το κατά πόσο πλησιάζουν οι ταινίες την πραγματικότητα.

Η CIA σύστησε στο κοινό ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Reel vs Real και στο πλαίσιο αυτό κάλεσε τον διάσημο ηθοποιό στις εγκαταστάσεις της.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ πήγε στην CIA για να μάθει πως λειτουργούν οι πραγματικοί μυστικοί πράκτορες Facebook Twitter
Πηγή: CIA

Σε ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της, η CIA ανέφερε: «Ο κ. Κρεγκ συναντήθηκε με την ηγεσία και το εργατικό δυναμικό μας, οι οποίοι εξήγησαν ότι η πραγματική κατασκοπεία είναι περισσότερο «διακριτική και καλυμμένη» και λιγότερο «θεαματική και με ξύλο» απ'ότι παρουσιάζεται στον κόσμο της ψυχαγωγίας».

«Ο κ. Κρεγκ παρατήρησε το ρόλο που παίζει η ομαδική εργασία στον κύκλο πληροφοριών και ανέφερε πόσο εντυπωσιάστηκε με την αφοσίωση και την δέσμευση των αξιωματικών της CIA», πρόσθεσε η ανακοίνωση.

Η Υπηρεσία ανέφερε ότι το κίνητρο αυτής την ενέργειας ήταν να «καταπολεμήσει τις παρανοήσεις και να συνεισφέρει σε ισορροπημένες και ακριβείς απεικονίσεις» της κοινότητας των υπηρεσιών πληροφοριών.

Η παραγωγή του 25ου Τζέιμς Μποντ αναμένεται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο. Σκηνοθέτης θα είναι ο Ντάνι Μπόιλ, ο οποίος γράφει το σενάριο σε συνεργασία με το σεναριογράφο του Trainspotting, Τζον Χοτζ. 

Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου 2019 στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 8 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Με πληροφορίες από The Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM