Απεργία την Πρωτομαγιά

O Moby πουλάει ολόκληρη τη συλλογή βινυλίων του

O Moby πουλάει ολόκληρη τη συλλογή βινυλίων του Facebook Twitter
EPA/ALBERT OLIVE
0

Ο Moby αποφάσισε να κάνει το ακατόρθωτο. Ανακοίνωσε ότι πουλάει ολόκληρη τη συλλογή βινυλίων του για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο διάσημος παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής, γνωστός για την ακτιβιστική του δράση όσον αφορά το περιβάλλον και τα ζώα, εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά το κοινό.

Όλοι οι δίσκοι του, τους οποίους έχει αγοράσει στη διάρκεια της μουσικής του πορείας, χρησιμοποίησε στα DJ sets του και διαθέτει στη συλλογή του, θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στο e-Bay, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο λόγος που το κάνει είναι καθαρά φιλανθρωπικός, ξεκαθαρίζοντας ότι το 100% των εσόδων θα καταλήξει στην οργάνωση Physicians Committee for Responsible Medicine, για να ενισχύσει τον αγώνα της για τη θεραπεία χρόνιων παθήσεων όπως ο διαβήτης, η καρδιακή ανεπάρκεια, η παχυσαρκία και ο καρκίνος.

«Προτιμώ να τα έχετε εσείς παρά εγώ, γιατί εάν τα έχετε εσείς, θα τα παίζετε και θα τα αγαπάτε» δήλωσε ο Moby στο Consequence Of Sound.

«Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οργάνωση Physicians Committee for Responsible Medicine. Έτσι όλοι κερδίζουν. Εκτός από μένα βέβαια, γιατί πλέον δεν έχω κανέναν δίσκο». είπε.

O Moby πουλάει ολόκληρη τη συλλογή βινυλίων του Facebook Twitter
EPA/LESZEK SZYMANSKI

Όπως χαρακτηριστικά όμως ανέφερε «Εάν μου βάζατε ένα όπλο στο κεφάλι και έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στη μουσική και τον ακτιβισμό, όσο και αν αγαπώ τη μουσική, θα διάλεγα τον ακτιβισμό».

Ο Moby ξεκινάει τις πωλήσεις αύριο Πέμπτη 14 Ιουνίου online και αναμένεται να διατεθούν πάνω από 1000 άλμπουμ και singles.

Στη δισκοθήκη του υπάρχουν σπάνια υπογεγραμμένα βινύλια από διάσημους συναδέλφους του, πολλά singles 12 ιντσών με techno, house και hip-hop από τις δεκαετίες '80 και '90, καθώς και αντίγραφα από σχεδόν κάθε δίσκο που έκανε καθ όλη την καριέρα του.

Ανάμεσά τους και ειδικές ηχογραφήσεις των «Why Does My Heart Feel So Bad» και «That's When I Reach For My Revolver».

Με πληροφορίες από Consequence Of Sound

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM