Ο Τομ Κρουζ έγινε ο πρώτος ηθοποιός που πραγματοποίησε on camera πτώση τύπου «HALO»

Ο Τομ Κρουζ έγινε ο πρώτος ηθοποιός που πραγματοποίησε on camera πτώση τύπου «HALO» Facebook Twitter
1

Ο Τομ Κρουζ μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι ο πρώτος ηθοποιός που πραγματοποίησε on camera πτώση τύπου «HALO».

Πρόκειται για μια πτώση από μεγάλο υψόμετρο, όπου το αλεξίπτωτο ανοίγει κάποια μέτρα πριν από το έδαφος και συνήθως γίνεται από πολύ καλά εκπαιδευμένους στρατιωτικούς, ως μια μέθοδος να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να τους εντοπίσει ο εχθρός.

Ο 55χρονος σταρ του κινηματογράφου γύρισε την επικίνδυνη σκηνή για τις ανάγκες του σίκουελ «Mission: Impossible - Fallout».

Σε ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ενόψει της κυκλοφορίας της ταινίας τον επόμενο μήνα, ο Τομ Κρουζ πηδάει από ένα αεροσκάφος που πετά σε ύψος 25.000 ποδών (7.600 μέτρων), ενώ το αλεξίπτωτό του ανοίγει μόλις στα 2.000 πόδια (600 μέτρα) από το έδαφος, όπως εξηγούν οι δημιουργοί της ταινίας.

 

Ο διάσημος πρωταγωνιστής έσπασε τον αστράγαλό του πέρυσι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας άλλης επικίνδυνης σκηνής για το «Mission: Impossible - Fallout», όταν πραγματοποίησε άλμα ανάμεσα σε δύο κτίρια, προτού πέσει πάνω σε έναν τοίχο.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM