Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Rihanna τιμά με τη σειρά εσωρούχων της όλες τις γυναίκες και το body positivity

Η Rihanna τιμά με τη σειρά εσωρούχων της όλες τις γυναίκες και το body positivity Facebook Twitter
0

Όταν η Rihanna ανακοίνωσε ότι λανσάρει μια σειρά εσωρούχων, με τίτλο Savage x Fenty, νωρίτερα αυτό το μήνα, οι φανς της ενθουσιάστηκαν με την πολυαναμενόμενη συλλογή, η οποία θα είναι διαθέσιμη στις 11 Μαΐου.

Κάθε της επιχειρηματική απόπειρα με τη μόδα στέφθηκε με επιτυχία μέχρι τώρα και όλοι θεωρούν πως και αυτή η σειρά θα γίνει περιζήτητη.

Για να γιορτάσει το επερχόμενο λανσάρισμα, η τραγουδίστρια παρουσίασε μια σύντομη καμπάνια στο Instagram και αποκάλυψε μια ακόμη έκπληξη που χαροποίησε πολλές γυναίκες.

Τα εσώρουχά της θα είναι για όλες: τις πολύ αδύνατες, αλλά και τις γυναίκες με πληθωρικές καμπύλες.

Το plus sized μοντέλο Audrey Ritchie εμφανίζεται στο βίντεο και ξεκινά λέγοντας  «Έχω πραγματικά τεράστιο στήθος. Ήταν διπλό Ds από τότε που ήμουν στην όγδοη τάξη... ανεξάρτητα από το φύλο που επιλέγετε να κάνετε σεξ, θα πρέπει να είστε υπερήφανοι», συμπληρώνει.

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει σε πολύ διευρυμένη γκάμα μεγεθών και όπως αναφέρει η Vogue τα μεγέθη σουτιέν κυμαίνονται από 32Α έως 44DD, ενώ αντίστοιχα θα είναι τα μεγέθη και στα άλλα στιλ εσωρούχων.

savages come in all shapes and sizes!! ya ready? @savagexfenty MAY.11.2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM