MET GALA 2024

Το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα την φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα του Ουίλιαμ και της Κέιτ

Το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα την φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα του Ουίλιαμ και της Κέιτ Facebook Twitter
0

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξαν έναν βρεφονηπιακό σταθμό κοντά στο παλάτι του Κένσινγκτον για την κόρη τους, πριγκίπισσα Σάρλοτ και το ανακοίνωσαν μέσω της φετινής τους επίσημης χριστουγεννιάτικης κάρτας, που περιλαμβάνει και μια οικογενειακή φωτογραφία. 

Η δύο ετών Σάρλοτ θα πηγαίνει από τον Ιανουάριο στον βρεφονηπιακό σταθμό Willcocks, που σε σχετικές αξιολογήσεις έχει χαρακτηριστεί ως «εξαιρετικό». 


Σύμφωνα με εκπρόσωπο του παλατιού, το βασιλικό ζευγάρι «ένιωσε πως ο συγκεκριμένος σταθμός ήταν ιδανικός για τα πρώτα βήμα της Σάρλοτ σε επίπεδο εκπαίδευσης» και πως αμφότεροι «εντυπωσιάστηκαν από την ομάδα που εργάζεται εκεί». 

Τα δίδακτρα είναι 3.050 λίρες για παιδιά ηλικίας 3- 5 ετών που θα βρίσκονται εκεί καθημερινά το πρωί για τρεις ώρες, πέντε φορές την εβδομάδα. Το απογευματινό ωράριο είναι λιγότερο αυστηρό, μόνο τρεις φορές την εβδομάδα, και τα δίδακτρα κοστίζουν 1.800 λίρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα είναι ανάμεσα τα παιδιά που πηγαίνουν κάθε μέρα.  


Την ανακοίνωση έκανε το Παλάτι του Κένσινγκτον με αφορμή την κυκλοφορία της χριστουγεννιάτικης κάρτας, όπου απεικονίζεται ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μαζί με την έγκυο σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον,τον γιο τους πρίγκιπα Τζορτζ και την κόρη τους πριγκίπισσα Σάρλοτ. Η φωτογραφία τραβήχτηκε νωρίτερα μες στην χρονιά και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. 


Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα επέλεξαν για την δική τους χριστουγεννιάτικη κάρτα μια φωτογραφία που τραβήχτηκε τον Ιούλιο, στο πάρτι των γενεθλίων της όπου γιόρτασε τα 70. 

Πολιτισμός
0

MET GALA 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ