Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Φέργκι αποκάλυψε πως υπήρξε τόσο εθισμένη στα ναρκωτικά που είχε παραισθήσεις κάθε μέρα

Η Φέργκι αποκάλυψε πως υπήρξε τόσο εθισμένη στα ναρκωτικά που είχε παραισθήσεις κάθε μέρα Facebook Twitter
0

Η Φέργκι μίλησε ανοικτά για την περίοδο που έκανε χρήση ναρκωτικών, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τον εθισμό της στην crystal meth και το πόσο δύσκολο της ήταν να σταματήσει. 

Μιλώντας στο βρετανικό iNews, η διάσημη τραγουδίστρια και πρώην μέλος των Black Eyed Peas, είπε πως στη ζωή της έχει αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και διάφορες επιπλοκές. «Υπέφερα από ψύχωση και άνοια, που μου είχαν προκαλέσει τα χημικά. Είχα παραισθήσεις σε καθημερινή βάση. Χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που έκοψα την crystal meth μέχρι να ηρεμήσουν τα χημικά στο μυαλό μου ώστε να σταματήσω να βλέπω διάφορα. Καθόμουν εκεί έτσι απλά και ξαφνικά έβλεπα μια μέλισσα από το πουθενά ή ένα κουνέλι», εξήγησε η Φέργκι, σχετικά την περίοδο που έκανε χρήση ναρκωτικών. Μάλιστα λέει πως οι παραισθήσεις της ήταν τόσο έντονες που έφτασε να πιστεύει ότι την κυνηγούν CIA, FBI και SWAT και πως προσπαθούν να την εντοπίσουν. 

Η Φέργκι αποκάλυψε πως υπήρξε τόσο εθισμένη στα ναρκωτικά που είχε παραισθήσεις κάθε μέρα Facebook Twitter
H Fergie με τον Josh Duhamel και τον γιο τους Axl Jack Duhamel το 2016. Τον Σεπτέμβριο το ζευγάρι ανακοίνωσε πως παίρνει διαζύγιο.

Όπως λέει, κάποια στιγμή έπιασε πάτο κάτι που υπήρξε βέβαια το κομβικό σημείο για την ανάκαμψή της. «Τα ναρκωτικά έχουν πάρα πολλή πλάκα... μέχρι που σταματούν να έχουν πλάκα. Εγώ ευχαριστώ τη μέρα που μου συνέβη αυτό. Είναι η δύναμή μου, η πίστη μου, η ελπίδα μου για κάτι καλύτερο», σχολίασε η τραγουδίστρια. 

Η Φέργκι έχει αναφερθεί αρκετές φορές στον πρότερο εθισμό της με τα ναρκωτικά, ελπίζοντας πως η ιστορία της θα βοηθήσει κι άλλους. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Time είχε πει πως ο συγκεκριμένο εθισμός ήταν «ο χειρότερος σύντροφος που έπρεπε ποτέ να χωρίσω». «Έσκαψα βαθιά για να βρω τους λόγους που οδηγήθηκε εκεί. Το ναρκωτικό είναι που δημιουργεί τον εθισμό. Το ενδιαφέρον είναι γιατί ξεκινάς εξαρχής να το κάνεις. Σε μεγάλο βαθμό φταίει που υπήρξα παιδί ηθοποιός, είχα μάθει να καταπιέζω συναισθήματα», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια.  

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM