Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Τομ Χανκς βοήθησε έναν άντρα να κάνει μία συγκινητική πρόταση γάμου στη σύντροφό του

Ο Τομ Χανκς βοήθησε έναν άντρα να κάνει μία συγκινητική πρόταση γάμου στη σύντροφό του Facebook Twitter
0

Σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την περιοδεία προώθησης του βιβλίου του (Uncommon Type: Some Stories), ο Τομ Χανκς βοήθησε έναν άντρα να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Associated Press, το περασμένο Σάββατο ο δημοφιλής χολιγουντιανός ηθοποιός συμμετείχε σ' ένα Q&A κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ βιβλίου του Τέξας.

Ο Τομ Χανκς βοήθησε έναν άντρα να κάνει μία συγκινητική πρόταση γάμου στη σύντροφό του Facebook Twitter

Σε μία ανύποπτη στιγμή, ο Χανκς είπε στο κοινό ότι βαρέθηκε να απαντάει σε ερωτήσεις και θα ήθελε να κάνει αυτός μία δική του.

Στη συνέχεια έβγαλε ένα χαρτί και είπε ότι υπήρχε ένας άντρας στο κοινό, ο Ryan McFarling, που είχε μία ερώτηση για μία γυναίκα που βρισκόταν επίσης στο κοινό, τη Nikki Young. Η ερώτηση ήταν: «Nikki, θα με παντρευτείς;»

Ορισμένοι από τους παρευρισκομένους έσπευσαν να ανεβάσουν στα social media φωτογραφίες από την έκπληξη της γυναίκας αλλά και την ευτυχισμένη κατάληξη της πρότασης γάμου.

Μετά την πρόταση γάμου, ο Χάνκς ανέβασε στη σκηνή το ζευγάρι, αγκάλιασε τη γυναίκα και τους έδωσε τις ευχές του.

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM