ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Αυτό το βίντεο δείχνει την Κόρτνεϊ Λαβ να αποκαλύπτει πολλά χρόνια πριν τι συνέβαινε με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Αυτό το βίντεο δείχνει την Κόρτνεϊ Λαβ να αποκαλύπτει πολλά χρόνια πριν τι συνέβαινε με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν Facebook Twitter
0

Ήταν τελικά κοινό μυστικό οι σεξουαλικές επιθέσεις και η επαίσχυντη συμπεριφορά του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν απέναντι στις γυναίκες;

Για την τραγουδίστρια Κόρτνεϊ Λαβ, μάλλον όχι και φέρεται να ήταν από τις πρώτες που είχαν προειδοποιήσει ανοιχτά για όσα συνέβαιναν.

Το ΤΜΖ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο η Κορτνεϊ Λοβ μιλά στην κάμερα ενώ βρίσκεται σε κάποιο event το 2005.

Ο δημοσιογράφος τη ρωτά αν έχει κάποια συμβουλή να δώσει σε ένα νέο κορίτσι που ξεκινά τώρα καριέρα στο Χόλιγουντ.

«Αν την καλέσει ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν σε κάποιο πριβέ πάρτι σε στο Fous Seasons, τότε να μην πάει».

Τότε ίσως κανείς να μην είχε δώσει σημασία στην σύζυγο του Κερτ Κομπέιν, αλλά σήμερα το βίντεο αυτό δείχνει νέα διάσταση στο σκάνδαλο που πλέον απασχολεί και επισήμως τις αρχές καθώς και η βρετανική αστυνομία ξεκινά την διερεύνηση της υποθέσης των καταγγελιών.

Η Λαβ μίλησε μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο και ξεκαθάρισε πως η ίδια δεν υπήρξε ποτέ θύμα του Γουάινσταϊν, αλλά και πως η  δήλωση αυτή της εξασφάλισε δια βίου εμπάργκο από οποιαδήποτε παραγωγή της Creative Artists Agency.

Δείτε το βίντεο:

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM