Απεργία την Πρωτομαγιά

Δείτε για πρώτη φορά αδημοσίευτα στιγμιότυπα και κομμένες σκηνές από το θρυλικό «Freedom» του Τζορτζ Μάικλ

0

Η χρυσή εποχή της μόδας, της ποπ κουλτούρας και της μουσικής των '90s αναβίωσε πριν από λίγες μέρες χάρη στη Donatella Versace που ένωσε στη σκηνή τις ιέρειες Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Carla Bruni και Helena Christensen.

Τα διάσημα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα με τα μεγάφωνα να παίζουν δυνατά το τραγούδι-ύμνος στη μόδα «Freedom» του George Michael που πέρασε στην ιστορία χάρη σε από τα εμβληματικότερα βίντεο με παρέλαση των supermodels της εποχής.

Πάνε 26 χρόνια από τότε και σήμερα, από το κανάλι του τραγουδιστή στο Youtube δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με κομμένες σκηνές και αποσπάσματα από τα γυρίσματα που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας

Ένα βίντεο γεμάτο νοσταλγία που θα κάνει τους παλιούς να θυμηθούν την εκρηκτική εκείνη εποχή και τους νεαρότερους να αντιληφθούν καλύτερα το γκλαμ και την κουλτούρα της δεκαετίας εκείνης.

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM