H Taylor Swift επιστρέφει με νέο κομμάτι

H Taylor Swift επιστρέφει με νέο κομμάτι Facebook Twitter
0

Αφού έσβησε όλα τα ποστ της από τα social media και άφησε τις σελίδες τους κενές τις τελευταίες μέρες, η Taylor Swift άρχισε να ποστάρει αινιγματικά βίντεο με ένα φίδι. Ο λόγος αποκαλύφθηκε σήμερα. Και δεν είναι άλλος από νέα μουσική.

Επιστρέφει με ένα νέο κομμάτι που λέγεται “Look What You Made Me Do,” και είναι μια πρώτη γεύση από το νέο της άλμπουμ που έχει τίτλο ‘Reputation’ και θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου. To κομμάτι το έχει γράψει μαζί με τον Jack Antonoff και τους τρεις τύπους από τους Right Said Fred (ναι, αυτούς που τραγουδούσαν το ‘I’m too sexy for my cat’): Richard Fairbrass, Fred Fairbrass, και Rob Manzoli.

Στο κομμάτι αναφέρεται σε μια λίστα που έχει φτιάξει με όσους την ενοχλούν και ειδικότερα σε κάποιον συγκεκριμένα που θεωρεί τον χειρότερο εχθρό της. Και όλα δείχνουν μάλλον εννοεί τον Kanye West λόγω του στίχου, “I don’t like your tilted stage.” Ο γνωστός ράπερ είχε εμφανιστεί πάνω σε μια τέτοια σκηνή πέρσι. Είναι γνωστή η διαμάχη τους από το 2009 στα Grammys όταν ο Kanye ανέβηκε κατά την διάρκεια της ομιλίας της για το βραβείο του καλύτερου γυναικείου βίντεο για να πει ότι το άξιζε η Beyonce.

Επίσης προς το τέλος του βίντεο, την ακούμε να λέει “I’m sorry, the old Taylor can't come to the phone right now. Why? Oh, because she’s dead.” (Συγνώμη, η παλιά Taylor δεν μπορεί να έρθει στο τηλέφωνο αυτή τη στιγμή. Γιατί; Επειδή είναι νεκρή)

To Reputation είναι η πρώτη της δισκογραφική δουλειά μετά το ‘1989’ του 2014 και όπως έκανε ο Frank Ocean πριν από αυτήν θα συνοδεύεται από την κυκλοφορία δύο περιοδικών που θα περιέχουν ποίηση της, προσωπικές φωτογραφίες, κ.α.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM