Χώρισαν τελικά ο δισεκατομμυριούχος Ήλον Μάσκ και η Άμπερ Χέρντ; Το ταξίδι και η κοινή ανακοίνωσή τους

Χώρισαν τελικά ο δισεκατομμυριούχος Ήλον Μάσκ και η Άμπερ Χέρντ; Το ταξίδι και η κοινή ανακοίνωσή τους Facebook Twitter
0

Τον περασμένο Απρίλιο, η Άμπερ Χερντ, πρώην σύζυγός του Τζόνι Ντεπ είχε επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον 45χρονο δισεκατομμυριούχο Ήλον Μασκ, ιδρυτή της SpaceX και της Tesla Motors με μια φωτογραφία στο Instagram.

Πριν από μερικές μέρες, όμως, ορισμένα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Νοτιοαφρικανός επιχειρηματίας αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στη σχέση του με την 31χρονη ηθοποιό.

Και μπορεί οι gossip στήλες να τους βάζουν να χωρίζουν ή να τσακώνονται και να τα ξαναβρίσκουν, η Χερντ και ο Μασκ, ωστόσο, φαίνεται πως τουλάχιστον παραμένουν πολύ φιλικοί μεταξύ τους.

Λίγα 24ωρα μετά τις φήμες περί χωρισμού, οι δυο τους εθεάθησαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στην Αυστραλία. Αργότερα, μάλιστα, εξέδωσαν και μία κοινή ανακοίνωση για τον χωρισμό τους.

«Έχοντας διαβάσει τα πρόσφατα δημοσιεύματα για τη σχέση μας, θα θέλαμε να καταθέσουμε τη δική μας άποψη. Το θέμα της απόστασης ήταν αρκετά δύσκολο για τη σχέση μας γιατί δεν μας επιτρέπει να βλεπόμαστε πολύ. Όλες οι σχέσεις, φυσικά, έχουν τα πάνω και τα κάτω τους.

»» Περιστασιακά, οι άνθρωποι βγάζουν διάφορες ανυπόστατες φήμες εν αγνοία μας, πιστεύοντας ότι το κάνουν με τις καλύτερες προθέσεις. Ενίοτε, το κάνουν για άλλους λόγους. Αυτό μπορεί να γίνει περίεργο... Ωστόσο, θα θέλαμε να δηλώσουμε ευθέως ότι τρέφουμε απεριόριστο σεβασμό ο ένας για τον άλλον και θα ήταν ενοχλητικό αν κάποιος είχε την εντύπωση πως ισχύει κάτι διαφορετικό.

«Εν κατακλείδι, θα ήταν καλό να έχουμε υπόψιν μας ότι τα γεγονότα γύρω από σχέσεις διασήμων πάντοτε μεγεθύνονται και δραματοποιούνται, είτε αρέσει στους εμπλεκόμενους είτε όχι (και εμάς δεν μας αρέσει). Η πραγματικότητα είναι πως αυτή είναι μία κανονική σχέση που έχει στραμμένο επάνω της έναν τεράστιο μεγεθυντικό φακό», καταλήγει η κοινή ανακοίνωση.

Τα ξένα tabloids επιμένουν ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει, κάτι που επιβεβαίωσε και η ίδια η Χερντ μέσω Instagram, ωστόσο, οι κοινές τους εμφανίσεις και το «φιλικό» πνεύμα της ανακοίνωσης καταδεικνύουν μάλλον πως δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM