Ariana Grande, Katy Perry, Miley Cyrus και Justin Bieber μαζί στη συναυλία για τα θύματα του Μάντσεστερ

Ariana Grande, Katy Perry, Miley Cyrus και Justin Bieber μαζί στη συναυλία για τα θύματα του Μάντσεστερ Facebook Twitter
0

Ο Justin Bieber, οι Coldplay και η Katy Perry είναι ανάμεσα στους διάσημους καλλιτέχνες που θα ενώσουν τις φωνές τους με την Ariana Grande στη μεγάλη συναυλία που θα γίνει στο Μάντσεστερ για να τιμήσει τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης.


Το σόου θα γίνει στις 4 Ιουνίου και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον οργανισμό «We Love Manchester» που συνεισφέρει βοήθεια στα θύματα και τις οικογένειές τους.

To σόου θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο κρίκετ Old Trafford και όσοι ήταν στην προηγούμενη συναυλία της Grande θα έχουν δωρεάν εισιτήρια.


Take That, Niall Horan, Miley Cyrus, Usher και Pharrell είναι οι υπόλοιποι της λίστας των διασήμων που αποδέχθηκαν την πρόταση της τραγουδίστριας για να βρεθούν μαζί της στη πόλη που ακόμη θρηνεί τους νεκρούς από την  βομβιστική επίθεση.

Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά στην τηλεόραση του BBC και στο ραδιόφωνο. 

Η Grande, ανέστειλε την περιοδεία της Dangerous Woman, αλλά είχε υποσχεθεί πως θα επέστρεφεσ σύντομα στον τόπο της τραγωδίας για να τιμήσει τα θύματα.



Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Πολιτισμός / «Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Ο Κέβιν Σπέισι προέβη σε δημόσια διάψευση νέων ισχυρισμών για παράνομη συμπεριφορά, εν όψει ενός νέου ντοκιμαντέρ που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.
NEWSROOM