Απεργία την Πρωτομαγιά

Κανείς δεν την άφηνε να ξυρίσει το κεφάλι της, αλλά η Κάρα Ντελεβίν αποκαλύπτει πως ήθελε να το κάνει

Κανείς δεν την άφηνε να ξυρίσει το κεφάλι της, αλλά η Κάρα Ντελεβίν αποκαλύπτει πως ήθελε να το κάνει Facebook Twitter
0

Η Κάρα Ντελεβίν αποκάλυψε πως το ξυρίσει το κεφάλι της για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία «Life in a Year», όπου υποδύεται μια καρκινοπαθή, ήταν αποκλειστικά δική της ιδέα και πως όλοι διαφώνησαν μαζί της και την προέτρεψαν να μην το κάνει.την άφηνε να ξυρίσει 

«Πριν καν πάρω το ρόλο, είπα στον σκηνοθέτη, "Θέλω να ξυρίσω το κεφάλι μου γι' αυτό". Οι ατζέντηδες και οι μάνατζερ μού έλεγαν, "Σε παρακαλώ, μην το κάνεις! Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο;"», εξομολογείται η Κάρα, προσθέτοντας πως όσο κι αν προσπάθησαν να της αλλάξουν γνώμη, δεν άφησε κανέναν να την επηρεάσει ούτε για το πώς θα δείχνει μετά ούτε για το αν θα βλάψει την καριέρα της. «Ειδικά εφόσον πρόκειται για έναν τέτοιο ρόλο που αφορά τον καρκίνο. Είχα την ανάγκη να νιώσω πώς θα είναι χωρίς καθόλου μαλλιά. Το πώς δείχνεις, νομίζω, είναι πολύ σημαντικό για να νιώθεις όμορφα, άσχετα με το αν έχεις μαλλιά. Δεν έχει καμία σημασία», λέει το διάσημο μοντέλο. 

Η ίδια χαρακτηρίζει την απόφαση να ξυρίσει το κεφάλι της «απελευθερωτική». «Είναι ένα από τα πιο απελευθερωτικά πράγματα που έχω κάνει ποτέ. Αλήθεια μου αρέσει πάρα πολύ. Ήταν καταπληκτικό», προσθέτει, σχολιάζοντας πως γενικά δεν φοβάται τις προκλήσεις και τις αλλαγές. «Αυτός είναι ο τρόπος ζωής μου. Το να κάνω απλώς τα πάντα: αυτά που φοβάμαι περισσότερο, αυτά κυνηγάω. Το θέμα είναι να είσαι άγριος και δυνατός και να κυνηγάς αυτό που θέλεις, να μην ακούς τι πιστεύουν οι άλλοι. Απελευθέρωσε το κτήνος που κρύβεις μέσα σου, άσε το ζώο ελεύθερο. Όλοι είμαστε ζώα», σημειώνει. 

Όσο για το στιλ της, λέει πως απλώς να νιώθει άνετα οπότε επιλέγει να φορά φόρμες, να κυκλοφορεί χωρίς μέικ απ και να «μην δίνω δεκάρα, όπως οι περισσότεροι». Αλλά προσθέτει, πως της αρέσει εξίσου να ντύνεται καλά και να νιώθει όμορφη. «Το θέμα είναι να νιώθεις όμορφος ό,τι κι αν φοράς και να πιέζεις τα όρια, τα τεστάρεις τα όρια της μόδας. Η μόδα είναι καταπληκτική και αλλάζει συνεχώς. Μπορείς να επιλέξεις από τόσες διαφορετικές περιόδους στη μόδα- είναι πραγματική τέχνη», καταλήγει. 

Με πληροφορίες από Elle

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM