ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η απίστευτη αντίδραση της Σκάρλετ Γιόχανσον όταν είδε σε φωτογραφία την σωσία της από το 1967

Η απίστευτη αντίδραση της Σκάρλετ Γιόχανσον όταν είδε σε φωτογραφία την σωσία της από το 1967 Facebook Twitter
1

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Denver Dodd δημοσίευσε στο Reddit μια φωτογραφία της γιαγιάς του στα νιάτα της, λόγω της ομοιότητάς της με την διάσημη ηθοποιό Γιόχανσον. Η φωτογραφία της «Grandma Geraldine» έχει τραβηχτεί το 1967.

Η απίστευτη αντίδραση της Σκάρλετ Γιόχανσον όταν είδε σε φωτογραφία την σωσία της από το 1967 Facebook Twitter

Οι ομοιότητες ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι τόσο εμφανείς, που η Σκάρλετ Γιόχανσον άρχισε να δέχεται έναν καταιγισμό μηνυμάτων από τους θαυμαστές της που την ενημέρωναν για την ύπαρξη της φωτογραφίας και το πόσο πολύ μοιάζει με αυτήν την γυναίκα. 

Κάποια στιγμή αποφάσισε να δει με τα μάτια της την φωτογραφία και, όπως λέει, έπαθε σοκ βλέποντας πόσο πολύ μοιάζουν. Μετά από αυτό, η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε με την σειρά της ένα βίντεο, στο οποίο προσκαλεί την «Grandma Geraldine» στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας για να γνωριστούν από κοντά και να πιουν ένα ποτό, όπως της λέει χαρακτηριστικά στο μήνυμά της. «Μου είπαν πως στη φωτογραφία είχες πιει. Επειδή κι εμένα που αρέσει να διασκεδάζω και βλέπω είμαστε κορίτσια που μας αρέσουν τα πάρτι, σου υπόσχομαι πως θα περάσουμε μια υπέροχη βραδιά!», καταλήγει η Γιόχανσον.

Δείτε το βίντεο: 

 
Πολιτισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια