Δείτε βίντεο με τον 15χρονο Μακρόν να φιλάει τη δασκάλα του, που σήμερα είναι γυναίκα του

Δείτε βίντεο με τον 15χρονο Μακρόν να φιλάει τη δασκάλα του, που σήμερα είναι γυναίκα του Facebook Twitter
2

Ένα βίντεο που έχει έρθει εδώ και μερικούς μήνες στη δημοσιότητα δείχνει τον ανεξάρτητο κεντρώο υποψήφιο και μεγάλο φαβορί των γαλλικών εκλογών, Εμανουέλ Μακρόν σε ηλικία 15 ετών να ασπάζεται τη μετέπειτα σύζυγό του Μπριζίτ Τρονιέ.

Το βίντεο φαίνεται να έχει τραβηχτεί μετά το τέλος κάποιας θεατρικής παράστασης στο ιησουίτικο σχολείο της γαλλικής πόλης Αμιέν όπου φοιτούσε την εποχή εκείνη ο Μακρόν.

Η 40χρονη τότε Τρονιέ ήταν καθηγήτρια θεάτρου στην τάξη του υποψηφίου Γάλλου προέδρου. Ένα χρόνο αργότερα, οι γονείς του Μακρόν τον έστειλαν στο Παρίσι, αλλά αυτός ορκίστηκε να παντρευτεί τη δασκάλα του.

Τελικώς, η Τρονιέ άφησε το σύζυγό της, μετακόμισε στην πόλη του φωτός και έγινε ζευγάρι με τον κατά 25χρόνια μικρότερο μαθητή της. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2007.



Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM