Ο Ricky Martin θα υποδυθεί τον επί χρόνια σύντροφο του Τζιάνι Βερσάτσε στο «Versace: American Crime Story»

Ο Ricky Martin θα υποδυθεί τον επί χρόνια σύντροφο του Τζιάνι Βερσάτσε στο «Versace: American Crime Story» Facebook Twitter
0

O Ricky Martin επιλέχτηκε για να υποδυθεί τον Antonio D'Amico, τον επί χρόνια σύντροφο του Τζιάνι Βερσάτσε, στην τηλεοπτική σειρά «Versace: American Crime Story» που θα αφηγείται την ιστορία της δολοφονίας του διάσημου σχεδιαστή.

Ο πρώην σταρ της ποπ, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες αποκάλυψε τον αρραβώνα του με τον εδώ και ένα χρόνο σύντροφό του Jwan Yosef, δέχτηκε να συμπρωταγωνιστήσει πλάι στους Έντγκαρ Ραμίρεζ ("Το κορίτσι του τραίνου", "Joy", "Carlos"...) και Πενέλοπε Κρουζ.

Ο Ραμίρεζ θα παίξει το ρόλο του διάσημου σχεδιαστή και δημιουργού της αυτοκρατορίας Βερσάτσε, που βρέθηκε νεκρός στα σκαλοπάτια της έπαυλής του στο Μαϊάμι Μπιτς στις 15 Ιουλίου του 1997 σε ηλικία 50 ετών, ενώ η Κρουζ θα υποδυθεί την αδερφή του, Ντονατέλα Βερτσάτσε.

Το δολοφόνο του διάσημου σχεδιαστή Άντριου Κιουνάναν, ο οποίος αυτοκτόνησε μερικές ημέρες μετά την φόνο (σ.σ. και τα κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα) θα υποδυθεί ο Ντάρεν Κρις (Glee).

Ο τρίτος κύκλος της σειράς του Ryan Murphy που γνώρισε μεγάλη επιτυχία με την πρώτη κιόλας σεζόν και την αναψηλάφηση της δίκης του Ο.Τζ. Σίμπσον, είναι προγραμματισμένη να προβληθεί το 2018.

Η ημερομηνία προβολής της δεύτερης σεζόν που θα εστιάσει στον τυφώνα Κατρίνα και τη βραδεία αντίδραση των αμερικανικών αρχών στην καταστροφή δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM