Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Άσλεϊ Γκράχαμ δείχνει περήφανη την κυτταρίτιδά της: Δεν ντρέπομαι για μερικά εξογκώματα

Η Άσλεϊ Γκράχαμ δείχνει περήφανη την κυτταρίτιδά της: Δεν ντρέπομαι για μερικά εξογκώματα Facebook Twitter
4

??????

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) στις

Η Άσλεϊ Γκράχαμ, το διάσημο plus sized μοντέλο και γνωστή ακτιβίστρια υπέρ των γυναικών με καμπύλες, δεν χάνει ευκαιρία να καταρρίπτει τις «ταμπέλες» στη βιομηχανία της μόδας και να υπερασπίζεται με πάθος το δικαίωμα των γυναικών να έχουν το σώμα που θέλουν. 

Κάτι που έκανε και στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την παραλία με την ίδια σε μια ξαπλώστρα φορώντας ένα λεοπάρ μπικίνι και δείχνοντας «περήφανα», όπως γράφει, την κυτταρίτιδα στα πόδια της. «Γυμνάζομαι. Κάνω ό,τι μπορώ για να τρώω καλά. Αγαπώ το δέρμα μου. Και δεν ντρέπομαι για μερικά γρομπαλάκια, εξογκώματα ή κυτταρίτιδα... και δεν θα έπρεπε ούτε εσείς» γράφει η 28χρονη Άσλεϊ.

I workout. I do my best to eat well. I love the skin I'm in. And I'm not ashamed of a few lumps, bumps or cellulite.. and you shouldn't be either. #beautybeyondsize #lovetheskinyourein

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) στις

Η κριτής του America's Next Top Model βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις Φιλιππίνες για τις τηλεοπτικές οντισιόν, στις οποίες θα είναι η παρουσιάστρια στα παρασκήνια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια επιχειρεί να καταρρίψει τα στερεότυπα ομορφιάς, προάγοντας το γυναικείο σώμα όπως ακριβώς είναι.

«Χρησιμοποιώ το σώμα μου για να δώσω στις γυναίκες να καταλάβουν πως είναι εντάξει να έχεις ατέλειες, πως η κυτταρίτιδα, οι δίπλες, οι καμπύλες, όλα αυτά που κουνιούνται "αλλά δεν θα έπρεπε να κουνιούνται" είναι εντάξει» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της το 2015. Τον Αύγουστο του 2016, είχε γράψει μια επιστολή, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Γυμνάζομαι όχι για να χάσω βάρος αλλά για να διατηρήσω την καλή μου υγεία. Αρνούμαι να επιτρέψω σε άλλους να μου υπαγορεύσουν πώς να ζω τη ζωή μου και πώς θα έπρεπε να δείχνει το σώμα μου, μόνο και μόνο για να νιώθουν εκείνοι άνετα. ΚΙ ούτε εσείς θα έπρεπε να το κάνετε. Ας ανησυχούμε για τα δικά μας σώματα».

Πολιτισμός
4

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM