Κάνιε Γουέστ: Αμετανόητος για τα αντισημιτικά του σχόλια- «Fu@@ing Ret@@ed» είπε αναφερόμενος στον Τζο Μπάιντεν

Επίθεση του Κάνιε Γουέστ στον Μπάιντεν «Fu@@ing Ret@@@ed Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

O Kάνιε Γουέστ εμφανίστηκε στον Πιρς Μόργκαν και αφού δεν κατάφερε - χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια- να απολογηθεί για τα αντισημιτικά του σχόλια κατέληξε να μιλά υβριστικά για τον Τζο Μπάιντεν.

Γνωστός πλέον ως Ye, ο ράπερ προειδοποιεί ότι θα χρησιμοποιήσει προσβλητική γλώσσα για τον Αμερικανό πρόεδρο επειδή δεν συναντήθηκε με τον Έλον Μασκ.

«Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν συναντά τον Έλον Μασκ. Αυτό είναι μα@@@κία. Λοιπόν, ξέρω ότι δεν επιτρέπεται να το πω για τον Μπάιντεν αλλά αυτό είναι (για) καθυστερημένους» χρησιμοποιώντας μία λέξη που σίγουρα δεν είναι πολιτικά ορθή.

Στην συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν, ο Γουέστ ισχυρίστηκε ότι μπορεί να χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη (retarted) και άλλες παρόμοιες, δεδομένου ότι ο ίδιος έχει διαγνωστεί με προβλήματα που αφορούν στην ψυχική υγεία.

Παρόλα αυτά είχε πλήρη επίγνωση της ακαταλληλότητας της χρήσης της λέξης.

Ο Κάνιε Γουέστ δεν ζήτησε συγνώμη για τα σχόλιά του κατά των Εβραίων όσο κι αν τον πίεσε ο Μόργκαν. Σε επανειλημμένα ερωτήματα για το αν έχει μετανιώσει, ο ίδιος επέμεινε νa απαντά «όχι, σε καμία περίπτωση».

Ακόμα και όταν ο παρουσιαστής του είπε ότι τα ρατσιστικά σχόλια είναι ρατσιστικά είτε έχουν ως αποδέκτες Εβραίους, είτε Μαύρους, - τους δικούς του ανθρώπους, όπως είπε χαρακτηριστικά- είτε οποιαδήποτε άλλη ομάδα ανθρώπων, ο Κάνιε επέμεινε να είναι κατηγορηματικός.

«Ναι γνωρίζω ότι είναι ρατσιστικό το σχόλιο. Γι' αυτό το έκανα. Πολεμώ τη φωτιά με τη φωτιά» είπε μεταξύ άλλων, αναφερόμενος σε σχόλιό του ότι πρέπει να πεθάνουν οι Εβραίοι.

Με πληροφορίες του TMZ

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

TV & Media / Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

Έξι χρόνια από τότε που υπέγραψε το εξαιρετικά επικερδές συμβόλαιό της με την Amazon, τίποτα από όσα είχε αναλάβει να κάνει η 39χρονη Βρετανίδα δημιουργός, δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα.
LIFO NEWSROOM
«I love Lucy»: Οργή, αλκοόλ, χρήμα, ξύλο και απιστίες πίσω από το πιο διάσημο οικογενειακό σόου του κόσμου

Σαν σήμερα / Λουσίλ Μπολ: Η πιο αξιολάτρευτη νοικοκυρά της Αμερικής ήταν μια απάτη

Σαν σήμερα το 1989 πεθαίνει η Αμερικανίδα ηθοποιός Λουσίλ Μπολ, πρωταγωνίστρια της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «I love Lucy». Αν και λατρεύτηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές, η πραγματικότητα πίσω από το «Καλύτερο τηλεοπτικό σόου όλων των εποχών» ήταν γεμάτη βία, αλκοόλ και απιστίες.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ