Ξάνθη: «Μηχανοκίνητα» ακραία στοιχεία κατά θρησκευτικών τελετών

Ξάνθη: «Μηχανοκίνητα» ακραία στοιχεία κατά θρησκευτικών τελετών Facebook Twitter
3

Προκλητικές ενέργειες από ομάδα «μηχανοκίνητων» ακραίων στοιχείων σε βάρος μουσουλμάνων της Ξάνθης κατήγγειλε ο δήμαρχος Τοπείρου Στυλιανός Χατζηευαγγέλου.
Σύμφωνα με τη δήλωση του δημάρχου οι προκλητικές ενέργειες συνέβησαν την ώρα της προσευχής των κατοίκων των οικισμών του δήμου που συμμετέχουν στο ραμαζάνι και έξω από τα τζαμιά.

Όπως συμπληρώνει ο κ. Χατζηευαγγέλου, «για εμάς, που τόσα χρόνια στην περιοχή μας έχουμε με κόπο κατακτήσει την ισονομία και την ισοπολιτεία όλων των δημοτών μας, ανεξαρτήτως θρησκείας και καταγωγής, είναι αδιανόητο να αφήσουμε το γεγονός να περάσει ασχολίαστο».
«Είναι επίσης απαράδεκτο να εμποδίζονται οι συνδημότες μας στην τέλεση των θρησκευτικών τους καθηκόντων και να συμβαίνουν αυτές οι απρόκλητες και επικίνδυνες ενέργειες, που αποσκοπούν στον εκφοβισμό και την στοχοποίηση τους. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι αυτές οι συμπεριφορές στο δήμο Τοπείρου δεν θα περάσουν. Προειδοποιούμε αυτή τη μικρή ομάδα των επικίνδυνων, ανεγκέφαλων τραμπούκων, ότι στα σχέδιά τους θα μας βρουν αποφασιστικά αντιμέτωπους» προσθέτει ο κ. Χατζηευαγγέλου.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλιππίδης στο Εφετείο: «Όλα έγιναν συναινετικά – Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»

Ελλάδα / Φιλιππίδης στο Εφετείο: «Όλα έγιναν συναινετικά – Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»

Μετωπική επίθεση στις καταγγέλλουσες και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών εξαπέλυσε ο ηθοποιός ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου – Παραδέχτηκε πως χρησιμοποίησε το καμαρίνι του για σεξουαλικές συνευρέσεις αλλά αρνήθηκε κάθε πράξη βίας ή εξαναγκασμού
LIFO NEWSROOM
ΑΣΕΠ: Πρεμιέρα σήμερα για τον 2ο ηλεκτρονικό γραπτό διαγωνισμό για προσλήψεις στο δημόσιο

Ελλάδα / ΑΣΕΠ: Πρεμιέρα σήμερα για τον 2ο ηλεκτρονικό γραπτό διαγωνισμό για προσλήψεις στο δημόσιο

Συνολικά 47.410 υποψήφιοι έχουν δηλώσει συμμετοχή, με την πρώτη φάση να διεξάγεται στην Αθήνα από 20 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου, και τη δεύτερη στη Θεσσαλονίκη από 12 έως 27 Ιουλίου
LIFO NEWSROOM