Τεστ AIDS κατ' οίκον

Τεστ AIDS κατ' οίκον Facebook Twitter
0

Εγκρίθηκε από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ η κυκλοφορία του πρώτου τεστ για το AIDS, το οποίο μπορεί να κάνει ο καθένας στο σπίτι του και μάλιστα χωρίς ιατρική συνταγή.

Το τέστ σιέλου OraQuick In-Home HIV Test βγάζει αποτέλεσμα μέσα σε 20 με 40 λεπτά και πρόκειται να κυκλοφορήσει στα αμερικανικά φαρμακεία τον Οκτώβριο.
 
Σύμφωνα με το Κέντρο Έλεγχου και Πρόληψης των Ασθενειών των ΗΠΑ πολλοί από τους 50.000 ασθενείς που καταγράφονται κάθε χρόνο δεν ξέρουν ότι έχουν προβληθεί από τον ιό.
 
Το OraQuick ωστόσο δεν είναι απόλυτα αλλά κατά 92% ακριβές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Αθώοι υπάλληλοι κλαμπ που επέτρεψαν την είσοδο σε ανήλικους - Επέδειξαν πλαστές ταυτότητες

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αθώοι υπάλληλοι κλαμπ που επέτρεψαν την είσοδο σε ανήλικους - Επέδειξαν πλαστές ταυτότητες

Όπως αποδείχθηκε, τα παιδιά είχαν παραποιήσει τις ταυτότητές τους για να τους επιτραπεί η είσοδος στο κέντρο - Ο ένας από τους τρεις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω μέθης
LIFO NEWSROOM