Στη δημοσιότητα στοιχεία του 27χρονου τράπερ που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης

Στη δημοσιότητα στοιχεία του 27χρονου τράπερ που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης Facebook Twitter
0

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 27χρονου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό 16χρονης στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για τον Πέτρο Δήμου του Χρήστου, γεννημένο το 1995 στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, ο 27χρονος τραγουδιστής της τραπ, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Saint», και η ανήλικη γνωρίστηκαν μέσω Instagram.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να την έβαλε με το ζόρι στο αυτοκίνητό του και να την οδήγησε σε απόμερο σημείο στη Θεσσαλονίκη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 27χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου, η οποία φέρεται να τελέστηκε την 07-06-2022 στο 12ο χλμ Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά.

Πρόκειται για τον ΔΗΜΟΥ Πέτρο του Χρήστου, γεν. το 1995 στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23940-20920 και 23940-20924 του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 27χρονου που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης στον Λαγκαδά Facebook Twitter

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 27χρονου που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης στον Λαγκαδά Facebook Twitter

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ