Σεξουαλική επίθεση σε 14χρονη από 30χρονο μέσα σε τρόλεϊ

Σεξουαλική επίθεση σε 14χρονη από 30χρονο μέσα σε τρόλεϊ Facebook Twitter
0

Μια 14χρονη μαθήτρια δέχτηκε σεξουαλική επίθεση μέσα σε τρόλεϊ στην περιοχή του Ζαππείου από έναν 30χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, ο δράστης αφού κατέγραψε την ανήλικη με το κινητό του τηλέφωνο στη συνέχεια της επιτέθηκε σεξουαλικά ρίχνοντάς τη στα καθίσματα ενόσω έβριζε. 

Άμεσα, ο οδηγός του τρόλεϊ ακινητοποίησε το όχημα, κάλεσε την αστυνομία και ο δράστης γαλλικής υπηκοότητας συνελήφθη. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφού ορίστηκε δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

Το χρονικό

Το συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα της 19ης Νοεμβρίου. Η 14χρονη μαθήτρια με καταγωγή από την Πολωνία καθόταν με τρεις φίλες της, καθώς μετά από διασκέδαση, τα παιδιά επέστρεφαν στο σπίτι τους.

Ο δράστης που καθόταν απέναντί τους άρχισε να τραβάει βίντεο και φωτογραφίες. Το παιδί έντρομο του ζήτησε να σταματήσει να την καταγράφει όμως εκείνος αρνήθηκε. Όταν η 14χρονη άρχισε να διαμαρτύρεται πιο έντονα ζητώντας του να μην την ενοχλεί και να σβήσει ό,τι έχει καταγράψει, ο άντρας όρμησε κατά πάνω της

Το ανήλικο θύμα άρχισε να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο οδηγός του τρόλεΐ να ακινητοποιήσει το όχημα, να κλείσει τις πόρτες και να ειδοποιήσει την αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε. 

Ο 30χρόνος δράστης οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Το μεσημέρι της Κυριακής μετήχθη στο Β΄ αυτόφωρο μονομελές όπου η εκδίκαση της υπόθεσης του ανεβλήθη για τις 28 Νοεμβρίου 2022 και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμοί σε Σαντορίνη και Αμοργό: Πάνω από 16.500 δονήσεις μέχρι σήμερα - Θα συνεχιστούν ως το Πάσχα

Ελλάδα / Σεισμοί στη Σαντορίνη: Μέχρι πότε θα συνεχιστούν σύμφωνα με τους σεισμολόγους - Γερά νεύρα και ψυχραιμία συνιστά ο Παπαζάχος

«Δεν έχουμε αποκλείσει και το ενδεχόμενο κάποιου μεγαλύτερου σεισμού» διαμηνύει ο Καραστάθης - Κατά μέσο όρο σημειώνονται 100 σεισμοί κάθε μέρα στην περιοχή
LIFO NEWSROOM
Γυναικοκτονία στις Σέρρες: «Ας με συγχωρέσει ο Θεός δε γινόταν αλλιώς» - Τι ανέφερε στο σημείωμα ο 59χρονος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στις Σέρρες: «Ας με συγχωρέσει ο Θεός δε γινόταν αλλιώς» - Τι ανέφερε στο σημείωμα ο 59χρονος

Πριν τη δολοφονία της, η 52χρονη ζητούσε από τον γυναικοκτόνο να πάνε στα δικαστήρια προκειμένου να κάνουν μία επιπλέον κατάθεση, για να διευκολύνουν τον φυλακισμένο γιο τους
LIFO NEWSROOM
Τέμπη: Ολόκληρη η έκθεση των πραγματογνωμόνων για τα νέα βίντεο

Ελλάδα / Τέμπη: Ολόκληρη η έκθεση των πραγματογνωμόνων για τα νέα βίντεο

Από την εξέταση των βίντεο προκύπτει ότι πρόκειται για την εμπορική αμαξοστοιχία που ενεπλάκη στο δυστύχημα, και η οποία «είναι έμφορτη μόνο με όσα αναγράφονται στην επίσημη λίστα φορτίου»
LIFO NEWSROOM