"Σαφάρι" της ΕΛ.ΑΣ. σε επιχειρήσεις και καταστήματα στη Χαλκιδική

"Σαφάρι" της ΕΛ.ΑΣ. σε επιχειρήσεις και καταστήματα στη Χαλκιδική Facebook Twitter
2

Ελέγχους σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή της Κασσανδρείας Χαλκιδικής πραγματοποίησαν το πρωί μικτά κλιμάκια της Αστυνομίας, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σκοπός των ελέγχων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ήταν η αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συνδέονται με την εφαρμογή της νομοθεσίας σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε συνδυασμό με την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, της ανασφάλιστης και αδήλωτης εργασίας και των διατάξεων που αφορούν γενικότερα στα θέματα του τουρισμού.

Όπως έγινε γνωστό, συνολικά βεβαιώθηκαν 67 παραβάσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων συνδέονται με την απουσία αστυνομικών αδειών εργασίας και πιστοποιητικών υγείας, ενώ συνελήφθησαν οκτώ άτομα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΤΡΟ ΓΡΑΜΜΗ 4 ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑΣ

Ελλάδα / Μετρό Γραμμή 4: Ολοκληρώνεται η σήραγγα Κατεχάκη-Ευαγγελισμός, πού είναι ο μετροπόντικας τώρα

Ο μετροπόντικας «Αθηνά» αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να εμφανιστεί στο φρέαρ Ευαγγελισμού, στη συμβολή των λεωφόρων Βασιλέως Κωνσταντίνου και Μιχαλακοπούλου
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια